Zdravje

Alfi Nipič pod nujno na operacijo!

b.p.
8. 9. 2016, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Legendarni narodnozabavni pevec Alfi Nipič je šokiral svoje oboževalce, ko je čez noč pristal na kardiološkem oddelku UKC Maribor.

facebook
Alfijev sin je na družbenem omrežju objavil fotografijo očeta v bolniški postelji na oddelku za kardiologijo mariborskega UKC.

Velik šok so včeraj doživeli oboževalci priljubljene narodnozabavne legende Alfija Nipiča, avtorja zimzelenih melodij, kot sta Silvesterski poljub in Štajerska se veseli, ko so izvedeli, da je njihov ljubi pevec pristal v bolnišnici.

Novico je sporočil Alfijev sin in producent, ki je na družbenem omrežju objavil fotografijo Alfija v bolniški postelji na oddelku za kardiologijo mariborskega UKC. Pod fotografijo je zapisal, da se zahvaljuje vsem na kardiološkem oddelku UKC Maribor za uspešno operacijo.

Alfi se zahvaljuje vsem na kardiološkem oddelku UKC Maribor za uspešno operacijo.

Po naših podatkih iz zanesljivega mariborskega vira, ki je blizu legendarnemu pevcu, je moral Alfi na nujen poseg v zvezi s srcem, kaj točno je narobe, pa za zdaj še ostaja skrivnost, znano je le to, da se je na poseg pripravljal že nekaj časa. Kot je razvidno, je Alfi operacijo uspešno prestal in počasi okreva v mariborski bolnišnici. Na družbenem omrežju se je usul plaz dobrih želja po čimprejšnjem okrevanju, Alfi pa je z mislimi verjetno že pri glasbi in se veseli dneva, ko bo spet lahko stopil na glasbeni oder in zapel s svojim šarmantnim zlatim glasom.