PORODNIŠKI DOPUST

Po porodu dopust preživlja na slovenski obali

bp
11. 8. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Priljubljena slovenska igralka Vesna Pernarčič, ki jo najbolj poznamo po vlogi preračunljive Anice v seriji Ena žlahtna štorija, je pred dvema mesecema že tretjič postala mamica, zato letošnje poletje preživlja kar na slovenski obali.

Andrej Križ / M24.si
Vesna in Andrej

Igralka Vesna Pernarčič in njen partner, igralec Andrej Murenc, s katerim sta skupaj že več kot štiri leta, sta se v sredini junija razveselila sina Krištofa, ki se je pridružil sinovoma Filipu in Lovru.

Vesna Pernarčič, igralka:

 
Zaradi rojstva tretjega sina letos na kakšno daljšo pot nismo mogli oditi, a je slovenska obala tudi dobra izbira. Važno je, da smo na morju.

Vedno nasmejana Vesna je tako v poletje vstopila kot novopečena mamica, zato letos na kakšno daljšo pot niso mogli oditi, a kot priznava, je slovenska obala tudi dobra izbira, saj ji je važno le, da je na morju. Sicer pa po naših podatkih družinica uživa v prvih skupnih radostih, mali Krištof je menda zelo priden in nezahteven otrok, tako da je zaradi tega vse lažje. Vesna in Andrej si razdelita večino opravil pri malem sinku, od previjanja in umivanja do crkljanja, pa tudi tudi ponoči se izmenjujeta v vstajanju.