Zabava

Končali so snemanje 4. sezone

b.p.
21. 7. 2016, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Igralci Ene žlahtne štorije so zaključili snemanje četrte sezone priljubljene slovenske romantične komedije. Zdaj ustvarjalce čaka enomesečni odmor, vsi pa si bodo privoščili zaslužene počitnice.

facebook
Ranko Babić je objavil fotografijo z zadnjega snemanja, ko so končali pozno ponoči.

facebook
Čeprav so snemanja naporna, se imajo igralci odlično.

Zadnji dan snemanja četrte sezone Ena žlahtna štorija se je zavlekel do treh ponoči, je oboževalcem sporočil Ranko Babić, ki je na svoja družbena omrežja zapisal: »Zadnji snemalni dan pred počitnicami. Snemali smo do treh zjutraj. Javšniku se prav vidi, da bi lahko še potegnil za kakšno urico, dve.« Ekipa je priznala, da tako pozno niso še nikoli snemali, a da je bilo vseeno zabavno.

»Čeprav je bilo naporno, je bila snemalna ekipa dobro razpoložena, prav tako igralci, ki smo že komaj čakali počitnice,« je povedala Medea Novak, ki zdaj odhaja na morje. Tudi Ranko Babić bo z družino odšel v Zadar, nato pa še sam s hčerkico. »V tem času bi že morali biti tam, ampak glede na to, da je na avtocesti večkilometrska kolona, bomo počakali do večera. Nato se vrnemo, saj mora iti žena delat, midva s hčerko pa greva še za deset dni sama na morje.« Tudi ostali igralci bodo pobegnili na morje, igralka Ajda Smrekar med drugim tudi v Split, medtem ko igralka Ana Dolinar Horvat že uživa na Baliju.