OD BLIZU

Klemen Slakonja ni bogataš

Sonja Javornik
21. 7. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Težko je verjeti, ampak kljub milijonskim ogledom njegovih preobrazb Klemen Slakonja ni niti povrnil vložka, ki ga je dal iz svojega žepa, da se je preobrazil v Putina.

Sonja Javornik
Klemen Slakonja in Vesna Milek

Klemen je v oddaji natančno povedal, kakšni so zaslužki njegovih preobrazb, ki so prava uspešnica na spletu.

Kot je v oddaji Od blizu, ki bo na sporedu danes ob 21. uri, povedal Vesni Milek, pa upa, da bo s Trumpom vseeno malo bolje, saj so vložki v internetno oglaševanje v Ameriki večji kot pri nas ali v Rusiji.

Klemen je z Vesno, ki vsak četrtek gosti zanimive sogovornike, govoril tako o svojem delu v gledališču kot o tem, da je najbolj zadovoljen prav zdaj, ko ustvarja posnetke, v katerih pride do izraza njegov res raznovrsten talent.

Povedal pa je tudi to, da so za vlogo Melanie Trump izbrali Emperatrizz, saj je po dolgem razmisleku ugotovil, da Slovenija ne premore še ene ženske, kot je Melania, in bo torej moški v ženskih oblačilih najbolj primeren.

Golden Dump

Spomnimo. Klemen Slakonja je v torek na youtubu objavil dolgo pričakovani videospot s parodijo kandidata za ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki ga je naslovil Golden Dump (The Trump Hump), predstavljen pa je v čas volilne kampanje.

Med drugim izjavi, da »ima rad« Kitajsko, pri čemer ne gre spregledati vulgarnih konotacij, obljubi, da bo postavil zid z Mehiko, ki ga bodo financirali Mehičani, Kenijce – te pooseblja Kenijec z obrazom zdajšnjega predsednika Baracka Obame– pa pošilja v Kenijo. Videospot se konča s Trumpovim sloganom »We can make America great again« (Naredimo Ameriko spet veliko).

Slakonja je denar za spot zbiral s pomočjo množičnega financiranja oziroma na platformi Adrifund. Nadejal si je 10.000 evrov, zbral jih je več kot 30.000.