Damjan Murko

Starša sta mu vzor

Alesh Maatko
27. 6. 2016, 22.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Štajerski slavček, ki je svojo glasbeno kariero začel pred več kot petnajstimi leti, je znan po številnih talentih. Če so mnogi mislili, da je to le petje, so se pošteno zmotili.

Osebni album
Damjan Murko se nostalgično spominja trenutkov, ko je pred dvajsetimi leti organiziral prvo poroko.

Osebni album
Za srečnih 20 let zakona ni manjkala niti torta v obliki srčka.

Kot je znano, se Damjan Murko v zadnjem času posveča tudi organizaciji porok. Zaupal nam je, to delo opravlja z velikim veseljem in odgovornostjo do svoje številne publike, ki jo ima na vseh koncih in krajih naše dežele. Mnogi pa ne vedo, da je minilo že dvajset let od organizacije njegove prve poroke. »Pri svojih enajstih letih sem v velikem otroškem vznemirjenju prvič pripravil poroko mojima staršema. Nikoli ne bom pozabil, kako sem sam okrasil vso hišo, pomagal pri izbiri rož, glasbe, poročne obleke, in še bi lahko našteval. To je bil zame res izredno lep, popoln dan, ki sem si ga že od nekdaj želel,« se dogodkov nostalgično spominja slavček.

Osebni album
Damjanova starša uspešno živita svoje sanje in sta še zmeraj nekončano srečna drug ob drugem.

OSEM LET Z MAJO

Seveda ob tem nismo mogli mimo vprašanja, koliko let je Damjan poročen z izbranko Majo. »Od moje poroke je minilo že osem, od poroke staršev pa že celih dvajset let. Joj, kako hitro čas beži. V vsem tem času sta mi starša velik vzor, saj vsa ta leta uspešno živita svoje sanje in sta še zmeraj nekončano srečna drug ob drugem. Veste, sta moja velika vzornika in upam, da bom tudi sam po toliko letih zakona srečen, zadovoljen in pomirjen, kot sta onadva,« nam je zaupal Damjan Murko.

Branko Bombica Leskovar
Štajerski slavček si je z ženo Majo ustvaril svojo družino.