Konec spora na sodišču

Savina osvobojena sama naprej

mv
26. 5. 2016, 20.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Savina Atai se je pred nekaj meseci povsem umaknila iz javnosti, saj je zasebno preživljala težke čase. Z zdaj že nekdanjo poslovno partnerko sta se namreč na sodišču pogajali za imperij, ki sta ga ustvarili skupaj. Zgodba je zdaj končno dobila epilog.

Mediaspeed
Savina se veseli novega samostojnega začetka in svobode.

Savina in Ariana sta po večmesečnih pogajanjih le dosegli dogovor in sporazumno odšli vsaka svojo pot.

Savina se je odločila, da izjavo na to temo poda vsem naenkrat, saj želi boleče obdobje pustiti za sabo in se posvetiti svoji novi viziji. »Konec zgodbe, začetek samostojne prihodnosti. Juhu!« je izdala. Kljub veselju ob novem začetku je ta grenko-sladek, saj se ni končalo le njeno poslovno sodelovanje z Ariano Vetrovec, ampak tudi njuno dolgoletno prijateljstvo.

»Že pred nekaj časa sta se najini viziji o prihodnosti družbe začeli razhajati, dokončno pa sta se razklali konec preteklega leta. Po napornih in bolečih pogajanjih, ki sva jih želeli izpeljati brez javnosti, nama je zgodbo uspelo dostojanstveno zaključiti. Vsaka izmed naju bo krenila na samostojno pot,« je pojasnila Savina.

facebook
Z Ariano nista bili le poslovni partnerki, ampak tudi dolgoletni prijateljici.

Vzela si bo nekaj mesecev zase

Strokovnjakinja za zdravo prehrano in začetnica obrazne joge pri nas se bo na svoji novi poslovni poti vrnila nazaj na začetek, k svoji prvotni viziji.

»Spet sem samostojna in lahko poslušam samo sebe. Posvetila se bom svojemu pravemu poslanstvu in ljubezni – poučevanju – in končno tudi svoji največji strasti – pisanju knjig. Moj univerzum diha za to, da sem v podporo ženskam, da bi lahko zadihale in zaživele v sebi v vsej svoji popolnosti (…),« pravi Savina.

Za nekaj mesecev se bo v miru posvetila prečiščevanju in nadgradnji svoje vizije, nato se bo, kot pravi sama, vrnila prerojena.