Ločitev

Pred dnevi mu je umrla mama, zdaj je izgubil ženo

R.T.
26. 5. 2016, 17.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Eni žalosti sledi druga: težki trenutki slavnega igralca Johnnya Deppa.

Amber Heard, žena Johnnyja Deppa, je vložila zahtevo za ločitev po le letu dni zakona. Zakonca nimata otrok, Amber pa je zahtevek vložila v ponedeljek. Za slavnega igralca je to nov udarec v življenju, saj mu je 20. maja po dolgi in težki bolezni umrla mama Betty Sue Palmer

Mama nad zakonom ni bila navdušena

Po pisanju rumenega portala TMZ pa je bila prav Johnnyjeva mama - poleg njegovih dveh otrok iz prejšnje zveze - največja nasprotnica sinove nove izbranke. Prepričana je namreč bila, da je Amber z njim le zaradi denarja in da bi napredovala v igralski karieri. Odkrito je govorila, da se Amber do Johnnyja "obnaša, kot da je drek" in da se nad njim znašaMama je prijateljem tudi razlagala, da se je Johnny zaradi Amber odtujil od nje, saj da ga od poroke z njo skoraj ni več videla. 

Odnosi pa so se zaostrili, ko je Johnny bolno mamo preselil k sebi, v dom, kjer živi skupaj z Amber. Ko se je mama preselila k Johnnyju, sta menda imeli z Amber dva pogovora za "zaprtimi vrti", ki pa se nista končala dobro, saj je med njima mama na Amber kričala, da je "grozna oseba".

Amber in Johnny sta se spoznala leta 2011 na snemanju filma The Rum Diary. Tedaj je bil Depp še s francosko igralko Vanesso Paradise.