Presenečenje

Preobrat: v hišo se vrača Mirelin Marko

R.T.
24. 5. 2016, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nadaljevanje velike ljubezenske zgodbe letošnjega šova Big Brother?

Voyo
Je strastno razmerje zaradi laži že pozabljeno?

Največja ljubezenska zgodba letošnjega šova Big Brother bo danes dobila nadaljevanje ali epilog: v hišo se bo namreč vrnil nekdanji tekmovalec Marko, bolj znan kot Mirelina velika ljubezen.

V hišo bo prišel z nalogo, se pa med bivšimi sotekmovalci ne bo zadržal dolgo: njegov obisk bo trajal le eno uro, so sporočili iz POP TV

Številne oboževalce šova zdaj zanima, ali bo Marko "imel jajca" in Mireli povedal, da je med njima konec (kot je že razlagal po odhodu iz hiše) ali pa bo obveljala kasnejša verzija, ki jo je Mireli ob ponovnem obisku hiše sporočila Maša, češ, da naj ne skrbi in da je med Markom in Mirelo vse v najlepšem redu.

Gledalci do Markovega prihoda v hišo niso preveč prijazni. Preberite nekaj mnenj, ki so jih ob tem zapisali na družabnem omrežju facebook.

Vitomir: "Če ima 'jajca', naj ji pove, da ne bo nič z ljubeznijo, če ji bo pa rekel po navodilih BB, da jo ljubi, se pa ve, da je po scenariju BB zmagovalka."

Laura: "Oh, kako je težko nekomu privoščiti kakšno lepo minutko. Sicer mi za njuno "ljubezen" res dol visi, ampak če bo kak trenutek koga osrečil... samo naprej, zakaj pa ne? Srečo privoščim tudi tistim ki jih težko gledam, za razliko od vas. "

Marija: "BB, koliko ste mu plačali, da se pride sramotiti? Fant je brez službe in pride prav vsak dinar. Ha,ha,ha, revček."