EVENT24

Prepih, kot ga še ni bilo

Carmen Leban
23. 5. 2016, 23.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pravkar minuli vikend je Dolenjsko zaznamovala izjemno uspešna glasbena prireditev Vikend na prepihu, na kateri so prišli na svoj račun vsi ljubitelji dobre glasbe in zabave.

Petek je zaznamovala Aktualova galama, priljubljena glasbena oddaja, ki jo na Radiu Aktual redno spremlja ogromno poslušalcev, med katerimi je tudi veliko Dolenjcev.

Tako organizatorji kot obiskovalci si želijo, da bi prireditev Vikend na prepihu postala tradicionalna.

Seveda pa oddaja ne bi bila to, kar je, brez legendarnega voditelja Deana on the Mike, ki ob pomoči Anite Gošte vsak petek znova poskrbi za nepozabno zabavo. Tokrat je Aktualova galama, ki so jo že tretjič in, kot obljubljajo, ne zadnjič pripravili v živo, potekala pred restavracijo Prepih v Dolnji Težki Vodi. Kot so menili številni obiskovalci, je veter glasbenih ritmov, kakršnega na Dolenjskem ne pomnijo, pregnal črne oblake in pričaral vreme, kot so si ga tako organizatorji kot obiskovalci samo želeli. Sprva malo sramežljivi obiskovalci so takoj, ko je Dean on the Mike vzel v roke mikrofon in s svojim šarmantnim glasom pritegnil pozornost, zavzeli plesišče in se zabavali v plesnih ritmih.

Grega Wernig / M24.si

Polno presenečenj

Sta pa Dean on the Mike in Anita postregla s še enim presenečenjem – obiskovalcem sta namreč izpolnjevala glasbene želje. Med obiskovalci je takoj završalo in začeli so se zgrinjati pred oder. »Bi lahko prosim točno ob polnoči zavrteli Petra Graša za Tjašo, ki praznuje rojstni dan, pa za Jureta, Roka ...?« Skupina prijateljev je želela presenetiti svojega kolega. »Matija je postal oče malemu Tinu, zavrtite mu prosim nekaj od Dražena Zečića.« Vendar pa je bil petek šele ogrevanje pred sobotno veliko zabavo DeeJayTime, na kateri se je pelo in plesalo pozno v noč. Organizatorji so poskrbeli, da obiskovalci niso bili ne žejni ne lačni, pa tudi za druga presenečenja. Razdelili so prav tako nekaj majic, ki so bile natisnjene posebej za to prireditev.

Grega Wernig/M24.si
Obiskovalcem so bile na voljo tudi zanimive majice, ki so se jih vsi skupaj zelo razveselili.

Grega Wernig/M24.si
Vidno navdušeni obiskovalci so v en glas zatrjevali, da se Dolenjci že dolgo niso tako zabavali.

Grega Wernig/M24.si
Prostor pred restavracijo Prepih se je spremenil v veliko koncertno prizorišče, kjer so se znašli vsi tisti, ki so mladi, po letih ali v srcu.