Zabava

Od kdaj so zločinci dobrodošli v nebesih?

nn
23. 5. 2016, 14.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Bivši kriminalec, ki je postal pridigar. Zločinka, ki za doseg svojega cilja brez težav krade, goljufa ali ubija. Irski vagabund. Vdova in mama samohranilka s temačnimi željami … Liki iz nebes, pekla in povsod vmes … Angeli, demoni in zločinci … To je le del druščine, ki v novi televizijski seriji Preacher zasleduje svoje »sanje« – priti v nebesa.

Serija Preacher je ena izmed najbolj pričakovanih televizijskih serij leta 2016 in je nastala po priljubljenih kultnih istoimenskih stripih. Serija, ki na televizijski kanal AMC prihaja v ponedeljek, 30. maja, prikazuje pot bivšega zločinca Jesseja Custerja (igra ga Dominic Cooper) na njegovi poti v nebesa.

V Jesseja se je naselila skrivnostna entiteta, ki mu je pomagala razviti zelo nenavadno moč. Jessejeva pot v nebesa ni enostavna, pravzaprav ni enostavno že življenje v majhnem mestecu Annville v Texasu, kjer je Jesse po smrti svojega očeta prevzel njegovo cerkev.

V mestu živi veliko kontroverznih ljudi, kako se prepletajo njihove zgodbe, kdo se z Jessejem poda na pot v nebesa in koga vse srečajo na tej poti, preverite v ponedeljek, 30. maja, ob 3. uri zjutraj ali ob 22. uri zvečer na kanalu AMC. Serija Preacher ima 10 delov, na sporedu bo vsak ponedeljek.