Zabava

Alma v paniki

mv
20. 5. 2016, 10.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kot kaže, bomo izgubili še zadnji par v hiši Big Brotherja. Odnos med Almo in Jasminom je prišel do točke, ko oba ne vesta več, ali bi nadaljevala romanco ali ne. Alma ne skriva, da je zaljubljena do ušes, Jasmin pa se izmika.

Pro Plus
Sicer odločna Alma je glede Jasmina povsem zmedena in vse bolj panična, saj ve, da ga počasi izgublja.

Po Mašinem javljanju v hišo velikega brata, ko je Jasmina označila za slabega človeka, ker zavaja Almo, sta se zaljubljenca končno odločila, da se usedeta in pogovorita o tem, kako se bo nadaljevala njuna romanca. »Morda sva preveč skupaj in je to glavni problem. Ti si priznala, da nikoli nisi toliko časa intenzivno preživela s fantom, jaz tudi ne z dekletom. Morda je bolje, da nadaljujeva, ko prideva ven,« je pogovor začel Jasmin, ki več kot očitno želi, da ga Alma spusti iz svojega primeža. »Tebe muči nekdanje dekle, zdaj pa želiš mene prepričati, da se odločim, da je zame bolje, da nehava,« mu je odgovorila Alma, ki zaradi negotovosti vse bolj trpi. Po pogovoru je Jasmin sotekmovalcem namignil, da je romance konec, Alma pa se je zjokala v Erikovem objemu. 

Erik jo tolaži, Jasmin jo zavaja 

»Od začetka že govorim, da bolj ko se trudim, večkrat dobim nož v hrbet. Jaz se zares trudim, njega vse muči. Vedela sem, da bom na koncu jaz prizadeta. Vprašala sem ga, zakaj je sploh karkoli začenjal z mano, če še ni predelal preteklosti,« je Alma v solzah razložila Eriku, ki jo je razumevajoče tolažil. »Tudi jaz sem mu svetoval, naj se že odloči, ali želi biti s tabo ali ne. Ti nisi naredila nič narobe,« jo je poskušal pomiriti. Čeprav je Jasmin neodločen glede tega, ali si želi nadaljevati z Almo ali ne, pa ji kar naprej daje mešane signale, ki jo vsakič, ko se poskuša malce odmakniti od njega, spet pahnejo v brezpogojno predanost le njemu.