Zabava

Jadranka skrajno ponižala Tugomirja

mv
31. 3. 2016, 11.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Jadranka je na pobudo Big Brotherja, ki je člane skrivne družine pozval, naj se spomnijo zanimivih izkušenj iz hiše, na dan prinesla le slabe spomine. V njih je povsem ponižala Tugomirja.

Facebook
Jadranka je šokirala s svojimi žaljivkami.

Družina se je na pobudo Big Brotherja morala spomniti vseh zanimivih izkušenj v hiši Big Brother, Jadranka pa je izpostavila le tisto, kar jo moti. Sinova Jasmin in Grega si nista mogla kaj, da je ne bi opomnila, da se do Tugomirja vede nadvse grdo. K temu ju je spodbudila njena žalitev, da je Tugomirjev karakter »navadna nula«. »Uspavaš me, prepočasi govoriš. Nisi zame,« ga je grobo zavračala, Tugomir pa ji je govoril same lepe stvari. »Ko sem prišla, se mi je Tugomir zdel katastrofa. Živ obup,« je bila neposredna Jadranka in dodala, da je bila vesela, ko je prišla v skrivni del in videla, da ne bo sama s 56-letnikom. Tugomir je poskušal skrivati razočaranje in je razložil, da je dolgo mislil, da Jadranka le tako dobro igra gnus do njega. »Če bi moral še enkrat izbrati sostanovalca, bi spet izbral tebe,« je še dodal.

voyo
Tugomir ji je vseeno priznal, da je ona njegova najljubša stanovalka.

Sinova zgrožena

Sinova, ki sta spremljala komentarje, sta bila zgrožena nad maminimi komentarji. Prosila sta jo, da se spomni vsaj ene lepe stvari, saj se jima je Tugomir zasmilil. »Zdaj se delaš, kot da ni bilo lepih trenutkov, v resnici pa si kar nekajkrat jokala od ganjenosti, se spomniš,« ji je rekel Gregor in Jadranka mu je sčasoma priznala, da ima prav.