Zabava

Erik ujet med Tamaro in Almo

mv
30. 3. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ta teden je Big Brother stanovalce razdelil v dve skupini. Eno vodi Jasmin, drugo Erik. Slednji ima kar nekaj težav, saj je ujet med dve ognjeni tekmovalki, Tamaro in Almo.

Pro Plus
Erik se je znašel med dvema ognjema.

Big Brother se je s stanovalci malo poigral in ustvaril ekipi, ki med seboj tekmujeta. Erik je z Almo v ekipi precej zadovoljen, saj pravi, da mu njena energičnost daje motivacijo.

pro plus
Alma se je spet zaupala Eriku ...

Njun pogovor pa niti malo ni bil všeč Tamari, ki je izrazila precej ljubosumja in jeze. Erik je seveda spor želel razrešiti in Tamaro povabil na pogovor, ki pa je bil vse prej kot miren. »Zelo mi je težko. Rada bi skočila do njega in ga objela. Tako ga pogrešam,« je Alma zaupala Eriku, da močno pogreša Jasmina. Do četrtka namreč ne sme preživljati časa z njim. »Razumem te. Sama se boš odločila, kaj boš naredila. Meni sta všeč tvoja motivacija in predanost,« ji je zaupal Erik, kar je šlo Tamari zelo v nos, saj je bila ljubosumna, da se je Erik spet ujel z Almo, ki jo je na začetku že označil za svojo sestro. 

Pro Plus
... Tamaro pa to moti, saj je ljubosumna.

Moti ga njena posesivnost

Tamara je želela govoriti z njim, a jo je odslovil, saj mora kot vodja ekipe poskrbeti za to, da se vsi dobro počutijo. »Naj počaka, tudi če kuha mulo, saj je ne potrebujem niti malo. Očitno jo moti, da čez dan nimamo stikov, čeprav ji je bilo na začetku všeč pravilo, da se lahko družimo vsaj zvečer,« je razložil teniški trener, ki se je s Tamaro že nekajkrat intimno zbližal, a mu očitno ni več do tega, saj ga Tamarina posesivnost moti.