Zabava

Seks je edino, na kar mislijo!

bp
30. 3. 2016, 20.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Za vajence se je začelo novo obdobje v dvorcu, saj ženska in moška ekipa ne obstajata več. Novi ekipi sta oblikovala nova tekmovalca Emanuela in Niki. Po skoraj enem mesecu na posestvu vajencem misli vse pogosteje uhajajo k spolnosti.

planet tv
Niki in Emanuela sta tarči vseh pogovorov o seksu.

Takoj po prihodu na posestvo sta Niki in Emanuela namreč postala pomočnika in izbrala vsak svojo ekipo. Izmenično sta izbirala vsak po enega člana ne glede na spol. Poleg vodenja ekip imata nova tekmovalca tudi skrivno nalogo. Pred ostalimi vajenci se morata pretvarjati, da sta par. Če jima to uspe, bosta postala v tem tednu nedotakljiva. Sicer pa sta bila nova tekmovalca velik šok za vajence in skrbi jih, da na posestvu ne bo nič več, kot je bilo. Med drugim jih je razburil njun namen, da si bosta ponoči delila posteljo, kar ni všeč sotekmovalcem, saj ne bodo dopuščali, da bi se v njihovih spalnicah kdorkoli prepuščal strastem.

Med tekmovalci je po mesecu dni v šovu vse več spolne napetost, saj tudi v pogovorih ta tematika bolj pogosto prihaja na plan. 

KATERO BI »KRESNILI«?

Poleg vsega misli tekmovalcem na posestvu večkrat uhajajo k spolnosti. Blaž je priznal, da je med tekmovalci po mesecu dni v šovu vse več spolne napetosti. Poudaril je, da je to še posebej močno občutiti pri vajenkah. Tudi v pogovorih ta tematika bolj pogosto prihaja na plan. Davida je zanimalo, s katero od vajenk bi Gvido najraje skočil med rjuhe. Gvido je povedal, da izbira ni pretirano dobra, bi pa v skrajnem primeru izbral Glorio. Ta bi po njegovem mnenju ustrezala vsaj minimalnim merilom. Gvido pa na drugi strani sumi, da je Davidu všeč nova vajenka Emanulea, zato ga je namenoma vprašal, ali bi bila njegova izbira. David je hitro zamenjal temo pogovora, saj mu ni hotel odgovoriti. Tako kot vsi ostali vajenci je namreč še vedno prepričan, da je Emanuela Nikijevo dekle in se zato boji priznati, da mu je všeč. Skrbi ga, da bi si s tem nakopal težave. Tudi Blaž in Adis sta se drugače strinjala, da jima nobena od vajenk ne ugaja in da bosta raje vztrajala pri celibatu. Blaž predvsem zato, ker so vse vajenke na posestvu že vezane.

planet tv

NOVA LJUBEZEN NA OBZORJU?

Vajenci opažajo, da je Davidu všeč nova vajenka, česar pa zaradi strahu pred Nikijem zanika. Prav Emanuela je v zadnjem času vse bolj pogosta tema med vajenci, predvsem zato, ker se nekaterim vajencem zdi privlačna. Najbolj Davidu, ki pa tega noče priznati, saj se boji Nikijevega odziva. Kljub temu vajenci radi provocirajo Davida in ga sprašujejo o Emanueli. Najprej je povedal, da Emanuela ni njegov tip ženske, potem pa v šali dejal, da samo čaka, da Nikija izloči iz igre in se bo nato posvetil Emanueli.

SO JU RAZKRINKALI?

Nova vajenca skrbi, da je njuna skrivna naloga ogrožena, zato sta se odločila, da bosta uskladila svoji zgodbi. Njuna skrivna naloga je težja, kot se je sprva zdelo, saj so vajenci precej radovedni. Prav iz tega razloga sta se odločila, da na hitro uskladita nekaj podatkov. Skrbi ju namreč, da bi se lahko hitro znašla v zadregi in bi s tem ogrozila svojo nalogo. Menita, da sta trenutno dovolj prepričljiva in da jima vajenci verjamejo. Skrbi ju le Blaž, ki daje vtis, da nekaj sumi.