Zabava

Zapele so prve pesti v šovu Bilo je nekoč!

B.P.
26. 3. 2016, 20.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nedolžna šala v šovu Bilo je nekoč se je končala z ravsom. Blaž in Breda sta se hotela nekoliko pošaliti iz Gvida, ki pa šale ni razumel in kot podivjan bik stekel za Blažem in se začel z njim prerivati.

Planet TV
Skoraj vsi se strinjajo, da je Gvido s svojim odzivom močno pretiraval. Gvido je popolnoma izgubil živce in se pognal v pretep z Blažem.

Planet TV
Gvido je kljub dvojni zmagi v tem tednu iz dneva v dan manj priljubljen med sotekmovalci. Najraje bi videli, da čim prej zapusti igro.

Blaž in Breda sta na dan foruma ugotavljala, da je morda to zadnji dan na posestvu za enega izmed njiju. Prav to ju je privedlo do sklepa, da morata pred tem poravnati račune z nekaterimi vajenci. Do Gvida oba gojita kar nekaj zamer, zato sta se odločila, da mu bosta vrnila tako, da vanj vržeta nekaj sneženih kep, medtem ko bo spal v mojstrovi sobi. To sta tudi storila, ampak takšnega Gvidovega odziva res nista pričakovala, saj je popolnoma izgubil živce in se pognal za njima. Breda se je njegovega odziva resnično ustrašila, Blaž pa je kar nadaljeval z izzivanjem, zato je Gvido planil nadenj s pestmi.

RESNE GROŽNJE

Jutranji ravs na posestvu je hitro postal glavna tema pogovorov med vajenci. Skoraj vsi se strinjajo, da je Gvido s svojim odzivom močno pretiraval. Menijo, da bi Gvido moral razumeti šalo, saj je šlo za le nekaj sneženih kep, ki so priletele v njegovo posteljo. Blaž je kasneje povedal, da mu je Gvido zagrozil, da bo z njim obračunal po koncu šova, kar pa Blaža ne skrbi preveč, saj pravi, da se Gvida ne boji. Po drugi strani pa opažajo tudi, da se je Gvido od prvega dne močno spremenil in da je šele zdaj začel kazati svoj pravi obraz.