Zabava

Prihaja Adijo Madam

Alesh Maatko
30. 3. 2016, 12.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zabavna in narodnozabavna glasba sta v Sloveniji zelo prepleteni, morda celo mnogo bolj, kot so si izvajalci pripravljeni priznati. Da je temu res tako, bo dokazala nova oddaja Adijo Madam.

TV Veseljak
Gledalci Televizije Veseljak se bodo že to soboto razveselili povsem nove oddaje Adijo madam.

Oddaja Adijo madam, ki nastaja v produkciji TV Veseljak, bo na sporedu vsako soboto ob 20. uri, voditeljske niti pa bo imel v rokah Dejan Krajnc. Član ansambla Poskočni muzikanti bo tako v veseljaškem studiu gostil mične gospodične (tudi gospe), ki jih bo preizkusil v najrazličnejših izzivih, seveda pa ne bodo manjkala niti kočljiva in drzna vprašanja. Izmenično si bodo v oddajah sledile gostje tako iz narodnozabavne kot zabavne glasbe.

V premierni oddaji bodo gostili Barbaro Žerjav iz Ansambla Donačka ter Dejana Vunjaka. 

POSEBEN IZZIV ZA GOSTJE

Čeprav bo voditelj vsako gostjo preveril od glave do pet in poskušal iz nje izvleči tudi oboževalcem do takrat še neznane skrivnosti, bodo oddajo popestrile tudi prejšnje gostje, ki bodo svoji naslednici postavile glasbeni izziv, s katerim se bo gostja spopadla v živo s hišnim ansamblom. To bo zagotovo izjemno zanimiv glasbeni izziv, kjer bo »madam« odpela priredbo skladbe oziroma glasbene zvrsti, ki ni ravno njen »paradni konj«.

TV Veseljak
Le kaj čaka pevko Ansambla Donačka, Barbaro Žerjav, bomo izvedeli že v soboto zvečer.

Poleg glasbe pa se bo gostja spopadla tudi z drugimi izzivi in praktičnimi veščinami, da o zgodbah na terenu niti ne govorimo. Poseben čar oddaje bo tudi obisk simpatičnega glasbenika, ki bo razkril še kakšno dodatno skrivnost, tako da bo v studiu zelo živahno. Kaj vse se bo dogajalo to soboto, 2. aprila, je še prezgodaj govoriti, a glede na to, da v goste prihajata Barbara Žerjav (Ansambel Donačka) in navihani Dejan Vunjak, je dobra volja zagotovljena.

TV Veseljak
V studiu ne bo manjkal niti vedno nasmejani Dejan Vunjak, ki bo z dobro voljo več kot popestril dogajanje.

ČEZ TEDEN PA ŠE TA VESELI DAN

Gledalci in gledalke Televizije Veseljak, ki lahko že nekaj časa vsak delavnik med 10. in 14. uro spremljajo družabno in zabavno oddajo v živo Ta veseli dan, bodo že čez nekaj dni deležni še ene nove oddaje Adijo madam.

Poseben čar oddaje bo tudi obisk simpatičnega glasbenika, ki bo razkril še kakšno dodatno skrivnost gostje.