Zabava

V šovu Bilo je nekoč teče kri

bp
9. 3. 2016, 21.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Dekleta so kar nekaj časa posvetila županovi novi nalogi izdelave domačih mil. Kaže pa, da navodil niso upoštevala v celoti, saj stik z milom pušča neprijetne posledice, in sicer krvavenje.

Planet TV
Ko je Breda prijela košček domače izdelanega mila, je začutila skelečo bolečino, na njenem prstu pa je nastala krvava rana, saj so dekleta pretiravala z eteričnim oljem.

Župan je obema skupinama ta teden naložil, da si morajo izdelati domače milo iz sestavin, ki jim jih je pripravil. Tako moška kot ženska ekipa sta se hitro lotili naloge in zjutraj so bila nekatera mila že gotova. Breda in Nataša sta zjutraj vstali med prvimi, zato sta šli preverit, ali se je milo strdilo. Ko je Breda prijela košček mila, je začutila skelečo bolečino, na njenem prstu pa je nastala krvava rana. Breda in Nataša sta domnevali, da so se dekleta uštela pri količinah sestavin, saj naj bi pretiravala z eteričnim oljem, ki je zelo močno in zato ob stiku s kožo povzroča neprijetne krvave rane.

Planet TV
Nataša in Breda sta obtožili Tadejo, da jih ni opozorila, da je treba z eteričnim oljem skrbno ravnati, saj je v nasprotnem primeru škodljivo tudi za zdravje.

Nataša in Breda sta obtožili Tadejo, da jih ni opozorila, da je treba z eteričnim oljem skrbno ravnati, saj je v nasprotnem primeru škodljivo tudi za zdravje. Nataša meni, da bi morali biti pri tako resnih zadevah bolj previdni. Ali je dekletom uspelo urediti zadevo z milom in ali jih bo to stalo zmage pri županovi nalogi, izveste v oddaji Bilo je nekoč.

Planet TV
Breda in Nataša sta zjutraj vstali med prvimi in šli preverit, ali se je milo strdilo.