Zabava

Mirela doživela živčni zlom?

mv
31. 3. 2016, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V hiši Velikega brata še vedno odmeva kričanje Mirele, ki se je sprla z Erikom in mu v obraz vrgla kar nekaj krepkih. Jasmin, ki tega dogodka ni videl, je Erika zasliševal o incidentu in priznal, da mu je žal, da ni bil poleg.

pop tv
Mirela ob Eriku izgublja živce.

Pro Plus
Erik je prepričan, da ima Mirela vsakih nekaj dni živčni zlom.

Erik je prepričan, da je 39-letna Novomeščanka doživela neke vrste živčni zlom. »Žal mi je, da nisi bil zraven, da bi vsaj povedal svoje mnenje,« je dejal Jasminu in z njim delil, kaj vse mu je očitala Mirela.

»Da sem tekmovalen in da bi šel prek trupel do zmage,« je bil zgrožen, Jasmin pa se je strinjal, da so obtožbe hude. »Vse so se spravile name. Da nisem pravi moški. Mirela vsakih nekaj dni joka, če to niso živčni zlomi, ne vem, kaj je,« je še dodal Erik, Jasmin pa je pritrjeval, da to, kar se mu je zgodilo, ni pošteno. 

Prepričana, da bi Erik lahko udaril

Mirela na drugi strani spleta boj globoke prijateljske vezi z Daliborjem. Zaupala mu je, da je Erik pokazal svojo agresivno plat in da je prepričana, da bi bil sposoben tudi udariti. »Kot da živim z živalmi,« se je pritoževal Dalibor, Mirela pa je pritrjevala.