Zabava

Dekle Adisu ni pustilo v šov!

BP
8. 3. 2016, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalec resničnostnega šova Bilo je nekoč na Planet TV, Adis Ajkić, je priznal, da ima doma zelo ljubosumno dekle, s katerim sta skupaj že dve leti. In čeprav je ona nasprotovala njegovi udeležbi v šovu, je vseeno odšel novi pustolovščini naproti.

Planet TV
Adis Ajkić

planet tV
adis tekma bilo je nekoc

Člani moške ekipe tekmovalcev resničnostnega šova Bilo je nekoč upajo, da bodo v novem tednu uspešnejši pri opravljanju nalog. Novi vodja je bil izbran šele po drugem glasovanju, saj so bili odločeni, da bodo tokrat izbrali nekoga, ki bo spreten pri obrti in bo obenem znal voditi ekipo.

Največ glasov sta dobila Gvido in Adis, a je na koncu zmagal 19-letni nogometaš Adis, ki je odločen, da bo nalogo izdelovanja sveč opravil po najboljših močeh. Zase pravi, da je njegova najboljša lastnost, da je nepopustljiv in da gre vedno do konca.

Je pa Adis, zanimivo, pred vstopom v šov priznal, da bo najbolj pogrešal svojo družino in dekle, s katerim sta skupaj že dve leti. »Dekle se ni strinjalo s tem, da grem v šov, a je rekla, da če je to moja želja, me bo pri tem podpirala. Ja, na koncu je popustila,« je priznal Adi, ki je povedal, da je njegovo dekle precej ljubosumno. »Če mi bo v šovu kakšno dekle priraslo k srcu, ne bom gledal na to, ali imam že dekle ali ne. Če se mi bo zdelo, da mi bo z njo bolje, potem bom z njo,« je odločen Adis, ki za zdaj še ne vidi razloga, da bi moralo biti njegovo dekle vznemirjeno.