Zabava

FOTO: Bil je na robu smrti, a je čudežno okreval

J.P.
11. 2. 2016, 10.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Khloe Kardashian in Lamar Odom sta bila po tistem, ko je slednji skoraj izgubil življenje, prvič fotografirana skupaj.

Odom je z reprezentanco ZDA na olimpijskih igrah v Atenah leta 2004 osvojil bron, na svetovnem prvenstvu leta 2010 v Turčiji pa zlato kolajno.

V sredo zvečer sta se skupaj vkrcala na zasebni let v Los Angelesu. Govori se, da se bosta skupaj pokazala na Yeezy Season 3, modni razstavi Kanyeta Westa, ki se bo odvila v Madison Square Gardnu. Zbrani bodo menda lahko tudi prisluhnili njegovemu novemu albumu.

Khloe Kardashian in Lamar Odom naj bi se v New Yorku pridružila preostanku družine Kardashian. Sodeč po fotografijah je Lamar domala čudežno okreval, potem ko so ga oktobra lani nezavestnega prepeljali v bolnišnico v Nevadi. Napovedi takrat niso bile najboljše, saj je zaradi prevelike doze zeliščne viagre, ki jo je splaknil s konjakom, utrpel kar 12 kapi in padel v komo.

Vir blizu družine je razkril, da spet procesira govor in da zmore izustiti lastne misli, prav tako pa naj bi bil zmožen slediti pogovorom. Težave so mu sicer delali obrazi, saj ni prepoznal niti družinskih članov, a mu menda gre bolje tudi s tem. Kot torej kaže, je na dobri poti, da popolnoma okreva. Težave mu delata le še spomin in deloma govor.