Zabava

Tajči spet spremenila kariero

mv
10. 2. 2016, 21.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tatjana Cameron, ki jo Slovenci bolje poznamo pod imenom Tajči, se je ponovno odločila za spremembo v karieri. Pevka, ki že vrsto let živi v ZDA, je zdaj namreč postala še pisateljica. Napisala je knjigo o iskanju sreče.

facebook
Takšne se spomnimo Tajči leta 1990, ko je zastopala Jugoslavijo na Evroviziji s pesmijo Hajde da ludujemo.

Facebook
Po selitvi v ZDA je takrat še Tatjana Matejaš našla Boga in se posvetila petju v cerkvah.

Hrvaški mediji poročajo, da je Tajči, ki se je v 90. letih preselila čez lužo, kjer se je leta 2000 poročila z Američanom Matthewom Cameronom, napisala knjigo Trenutki preobrata. V njej je zbrala najbolj zanimive pogovore z gosti iz njene internetne oddaje Waking Up In America. Pri nastajanju knjige naj bi ji pomagali sinovi Dante, Evan in Blais. Najmlajši je bil tisti, ki jo je vsakič, ko je obtičala med pisanjem, obsipal s poljubi in objemi, najstarejši pa je bil objektiven kritik, ki je sproti bral, kar je 45-letna pevka napisala. Prva je sicer celo knjigo prebrala Tatjanina življenjska mentorica Dez Stephens.

youtube
Zadnja leta je bila vse bolj aktivna na področju solidarnosti, tudi v okviru svoje spletne oddaje Waking Up In America.

Želi spremeniti življenja ljudi

Nekdanja pop pevka, ki je po selitvi v ZDA začela prepevati cerkveno glasbo, se je razvila v uspešno podjetnico. Ne le da ima večkrat turneje po ameriških cerkvah, na katerih nastopa z možem, ki je prav tako glasbenik, vodi tudi svojo oddajo, zdaj pa bo izdala še knjigo. Vse to le zato, ker je odločena, da bo pomagala ljudem spremeniti življenje na bolje. »Pred dvema letoma sem se odločila, da bom ta projekt speljala do konca. Vedela sem, da bo zahteven, vendar imam veliko podporo moža in sinov. Tudi moja mama, kadar je pri nas, ogromno pomaga v gospodinjstvu,« je za hrvaške medije povedala Tajči.

promo
Sinovi Dante, Evan in Blais so poleg moža Matthewa Tatjanina največja opora.