Zabava

Naomi, Cindy in Claudia se vračajo

Nejc Simšič
11. 1. 2016, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tri kultne supermanekenke »stare šole« se vračajo na modno prizorišče. Začinile so novo pomladno kolekcijo mode hiše Balmain in s svojim ikoničnim stasom dokazale, da še zdaleč niso za v pozabo.

Balmain press
balmain

Naomi Campbell (45), Cindy Crawford (49) in Claudia Schiffer (45) so bile v 90. letih glavne zvezde vseh modnih kampanj, modnih pist in modnih dogodkov.

Balmain press
balmain 2

In ko so že vsi mislili, da so se supermanekenke iz modnega sveta »upokojile«, je zdaj za veliko presenečenje poskrbel Olivier Rousteing, kreativni vodja trenutno najbolj zaželene modne hiše – Balmain.

Vse tri legende »stare šole« so privolile v sodelovanje pri novi kampanji za pomlad in poletje pri omenjeni modni hiši. Na črno-belih fotografijah so videti fenomenalno, s čimer so dokazale, da z leti postajajo še lepše in še boljše.

»Preprosto imajo nekaj več! Kamera jih obožuje in one to dobro vedo. Obvladajo svoj posel. Delati s temi tremi legendarnimi supermodeli tudi zame pomeni uresničitev sanj, poleg tega sem osebno zelo počaščen, da so sprejele sodelovanje,« je priznal Rousteing, ki je manekenke pred kamero spravil v svoji ikonični kolekciji.

Sicer pa so Naomi, Cindy in Claudia priznale, da sta bila ponovna združitev in skupno delo več kot zabavna tudi zanje.

Vir: Profimedia
Cindy Crawford

zimbio