Zabava

Astrologinja Roža napoveduje usodo domačim zvezdnikom!

Roža Karan/revija Zvezde
9. 1. 2016, 19.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pravijo, da je naša usoda zapisana v zvezdah. Astrologinja Roža je pokukala v rojstne karte znanih Slovencev in prišla do presenetljivih ugotovitev: Helena Blagne si bo ustvarila novo družino, Boštjan Romih pripravlja nove projekte, s katerimi bo zabaval ljudi, Ana Klašnja in Miha Krušič se bosta poročila, prav tako Lado Bizovičar in Katarina Čas.

Mediaspeed
Boštjan Romih

Poslovni podvigi

Štajerec v Ljubljani. Ognjevit, odločen oven brez dlake na jeziku. Kljub temu izžareva toplino, njegov Mars v raku pa malce hladi ovnovsko vročino. Boštjan Romih ljubi izzive, zanima ga vedno novo, vleče ga v neznano in nikoli se ne ustraši dela in odgovornosti. Je odločen, kot se za ovna spodobi, obenem pa zrel in predvsem družinski človek. V njegovi rojstni karti je zapisano, da so zanj pomembni njegovi in tudi drugi otroci. V prihodnosti bo eden njegovih projektov povezan z otroki in posvečen njim. Jupiter v biku ga je opremil s poslovno žilico. Na poslovno področje se je umestilo tudi sonce, ki je pokrovitelj njegove uspešne medijske prepoznavnosti. Od rojenic je ob rojstvu dobil še eno darilo – močno intuicijo, zato jasno vidi naprej, kar mu koristi v vsakdanjem in poslovnem življenju. Ima pa še eno prednost: ko se ugasne ena luč, se mu vedno prižge druga, še boljša rešitev. V letu, ki prihaja, bomo priče njegovim novim skrivnostnim projektom. Zamenjal bo način, spremenil slog in odprl novo poglavje na poslovnem področju. Za gledalce bo pripravil zabavne trenutke, s katerimi nam bo odgnal skrbi.

Nova družina

Helena Blagne je pevka s karizmo, vztrajna in zdravo trmasta, in prav te odlike ji pomagajo, da doseže vse, kar si zamisli in hoče narediti. Po astrološki abecedi je bik, luno ima v škorpijonu. Pomemben planet v njeni karti je Mars, ki se je umestil v znamenje leva. To jo naredi privlačno in erotično, kar je v preteklosti že večkrat pametno unovčila.

M24
Helena Blagne

Letos se ji je po rojstnem dnevu življenje postavilo na glavo. Po naslednjem rojstnem dnevu bo vse presenetila s svojimi drznimi in odločnimi potezami. Kot kažejo zvezde, je na pragu novega življenja. Njeno znamenje ima veliko potrebo po družinskem življenju. Bikice so odlične gospodinje in idealne ljubimke. Helena je rojena pod srečno zvezdo. Če sledimo njeni življenjski poti, zaznamo zanimivo podrobnost: vedno se ji tik pred zdajci rešijo in razpletejo najzahtevnejše življenjske okoliščine. Zvezdni pečat ji napoveduje viharno obdobje. V ljubezni pa kaže, da v svoji bližini že ima pravega moškega. Utrdila bo stopinje v novo življenje. Posel pa je za bike enako pomemben kot so ljubezen, dom in družina, in tako v tem trojstvu Helena napreduje skozi življenje.

Številni uspehi

Lina Kuduzović je kozoroginja s pridihom ovna in dodano vrednostjo v ribah, kar je prava kombinacija za uspeh. Iz sebe vedno iztisne največ, kar se da. Je odločna, trmasta in po sončevem izboru tako vztrajna, da lahko premika gore. Volje in idej za delo ji ne zmanjka. Vedno bo korak pred drugimi, kar narekuje Venera v vodnarju! Venera je planet ljubezni in gospodari umetnosti. Mlado pevko bi astrološko opisala kot delovno in senzibilno, to je njen osebni pečat, ki ji odpira vrata med uspešne. Vedno ima odprta nova vrata za nove priložnosti. Ker se je z družino preselila v Švico, bo nastopala doma in na tujem.

Jani Ugrin
Lina Kuduzović

Saturn v prvi hiši je iz nje ustvaril odgovorno in zanesljivo osebo in tudi njen glas je bil že zrel, ko se nam je prvič predstavila. Velik uspeh je dosegla na tekmovanju v Bolgariji, kjer je štel talent. Čeprav je mlada, je odločna in ne bo pustila, da bi z njo pometali.
Ima poslovno žilico in vedno bo imela denar. Že kot majhno dekletce je zaslužila več deset tisoč evrov, na njeni življenjski poti pa jo čakajo še številni uspehi.

Drug drugemu potrebna

Ana Klašnja in njen izbranec Miha Krušič sta kombinacija med devico in ovnom, med zemljo in ognjem. Ana je v znamenje device z močno aktivirano tehtnico zapisana s petimi planeti, zato je na trenutke neodločna. To razloži, zakaj je izbrala Miho, ki je odločen moški, mož beseda in enako kot ona umetnik, plesalec, koreograf ... Ana potrebuje Miho in kar njemu zmanjka, to dobi pri njej. Sta par, ki se prilega drug drugemu.

Mediaspeed
Ana Klašnja in Miha Krušič

Za astrologe pa je v partnerskih kartah pomembna pozicija lun. Njuni luni se energijsko dopolnjujeta – njegova v ognjenem ovnu in njena v zračni tehtnici. Miha je jeklen in ognjevit moški z nežno dušo. Merkur in Venera v njegovi karti mu dajeta kraljevsko žlahtnost, in to je Ano očaralo. Miha zna poskrbeti zanjo in za dojenčka, ki prihaja. Konec marca ga čakajo velike spremembe. Tudi za Ano bo prihodnje leto prelomno. Otrok bo prinesel v njeno življenje čisto nove načrte. Ana z močno noto tehtnice bo upoštevala notranji glas in svojemu priimku dodala še enega.

Mediaspeed
Ju letos res čaka še poroka?

Tako bo njuna zveza dobila novo razsežnost. Zanjo bosta leti 2016 in 2017 najlepši in pred njo je čas velikih sprememb čarobnih let.

Poroka?!

Katarina Čas je tehtnica, preoblečena v leva, in njenemu šarmu je svoj čar dodala luna v devici, kar je prava kombinacija za uspeh na filmu, televiziji in gledaliških odrih.

Media 24
Katarina Čas

Saturna ima v rojstni karti položenega tako, da se zdi, kot da bi bila princesa, nedosegljiva, vsi po vrsti se do nje vedejo spoštljivo. Tisti, ki je ne poznajo od blizu, so prepričani, da je vzvišena, drugi pa prepoznajo njeno dobroto in nežen značaj. Igralka je že dolgo na slovenskih odrih, končno se je dokazala tudi na filmskem platnu. Njen čar so prepoznali tudi čez lužo, saj po svoje spominja na Greto Garbo. Z luno v devici je Katarina tik pred novo zasebno in poslovno življenjsko zgodbo. Obetajo se ji velike spremembe. Srečno obdobje bo trajalo od leta 2016 do leta 2018.

Dejan Nikolič, osebni arhiv
Lado in Katarina

Lado Bizovičar pa je devica z luno v kozorogu, kar je delovna kombinacija, zato uživa v svojem delu ter zabava sebe in druge! Tako kot Katarina bo v prihodnjih dveh letih deležen Jupitrovega blagostanja. Lado ima zaradi prehoda Plutona čez luno trenutno zahtevno obdobje in je pred veliko in odločilno spremembo tako na zasebnem kot poslovnem področju. Obeta se mu velik preboj na vseh ravneh.

RTV Slo
Lado Bizovičar

Ker sta Lado in Katarina skoraj večna zaljubljenca, saj sta z nekaj prekinitvami par že veliko let, zdaj kaže, da bosta uradno priznala, da je njuna usoda biti skupaj.