Zabava

Ana Dežman bo mamica!

Roman Turnšek/revija Zvezde
9. 1. 2016, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ena prvih znanih Slovenk, ki nas bodo v novem letu razveselile z dojenčkom, bo tudi pevka Ana Dežman. Hči pevke Elde Viler je že začela porodniški dopust, datum poroda pa ima sredi februarja.

Arhiv Zvezde
Elda Viler je presrečna, ker bo njena hči Ana Dežman kmalu postala mamica.

Čas, ki jo še loči do srečnega dogodka, preživlja mirno, a aktivno, saj se odlično počuti. »Veliko se sprehajam in uživam na zimskem soncu, ki mi dobro dene. Prejšnji mesec sem še nastopala v predstavi Orfej v peklu, zdaj pa, ker je predstava plesna, ne gre več,« pravi Ana, ki priznava, da je nosečnost minila zelo hitro.

Imena in spola otroka z bodočim očkom še ne izdata, povesta pa, da je dojenček živahen in da veliko brca. »To ima očitno po meni in bodoči babici Eldi,« pravi Ana in dodaja, da je poroda ni prav nič strah. »Predvsem si seveda želim, da bo otrok zdrav, rodila pa bi rada naravno, če bo le šlo. Veliko sem se pogovarjala z drugimi mamicami, tako bodočimi kot tistimi, ki to že so, zelo prav in koristno pa bo tudi teoretično znanje s tečajev in šol za bodoče starše.«

Ker je Ana že po značaju zelo organizirana, sta s partnerjem že poskrbela za skorajda vse, kar bo dojenček potreboval. Veliko prijateljev, sorodnikov in kolegov je bodočo mamico in očka že obdarovalo, pa tudi sama sta že nakupila precej stvari. Prvega vnuka ali vnukinje pa se nadvse veseli tudi njena mama. »Zdi se mi, da ima mama kot vsaka druga mama, ki bo babica, še več dela kot jaz. Dojenčka pa se veseli prav tako kot jaz,« se še smeji Ana.