Zabava

Legendarni Oto Pestner v družbi Akordov

A.M.
4. 6. 2014, 20.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Da je dobra in vesela družba najboljša izbira, vedo ustvarjalci vse bolj priljubljene oddaje, v kateri vsak petek združijo prijetno s koristnim.

Slovenskemu pozdravu, ki ga vsak teden povezujeta Darja Gajšek in Blaž Švab, se je pred kratkim pridružil Oto Pestner, ki je tokrat za spremembo nastopil z Akordi.

Ob tem ni odveč, če povemo, da je Oto ena najvidnejših osebnosti v slovenski zabavni glasbi, odlikuje pa ga izjemen glas, ki ga ja pokazal tako kot samostojen vokalist kot član vokalne skupine New Swing Quartet. Slavil je tudi na festivalih Slovenska popevka (Trideset let) ter Melodije morja in sonca (Tople julijske noči ter Melodije morja in sonca, ki jo je zapel z Majdo Petan).

Petkov večer so preplavile še melodije ansamblov Poskok, Navihanke, Pogled, Pajdaši in Štrajk, pridružili pa so se tudi Stanko Fajs s prijatelji in Adam Bisckey. Ob tem spomnimo, da so prikupne Navihanke spregovorile tudi o nedavni turneji onstran Atlantskega oceana, kjer so ostale tri tedne in kjer se je zgodilo polno nepozabnih dogodivščin.

Narodnozabavna ekipa je predstavila še malega velikana Gašperja Turinka, družbo pa so mu delali Sašo Avsenik z Dejanom in Majo. Poleg tega so predstavili tudi novo junaško zgodbo Prostovoljnega gasilskega društva