Zabava

Saša Lendero spet joče od žalosti

T.M.
4. 6. 2014, 13.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Saša Lendero se je morala v slabem mesecu dni posloviti od dveh zelo ljubljenih oseb. O izgubi njenega dobrega prijatelja in glasbenega sodelavca Sewera Nuhija smo že pisali, zdaj pa smo izvedeli žalostno novico, da je umrla še njena babica Marija.

Arhiv Svet24
Trudi pa se biti čim bolj nepristranska.

Nanjo je bila Saša močno navezana in vnukinja se ji je iz srca zahvalila za ves čas, ki ji ga je posvetila, ter izrazila globoko bolečino, ki je v teh dneh preplavila njeno družino. »Hvala za vsa pazenja, ko sem bila otrok, hvala za modrosti v času odraščanja, hvala za pomoč, spodbude in smeh odraslih let ... Hvala, ker si bila moja babica,« so besede žalujoče pevke, ki smo jo ujeli prav takrat, ko je kupovala vence in opravljala preostalih obveznosti, povezane s pripravo pogreba.

Nismo hoteli preveč drezati vanjo, saj se zavedamo bolečine, ki jo preveva. Želeli smo se le prepričati, da je osmrtnica, objavljena v medijih, res za njeno babico, kar nam je zvezdnica z žalostnim glasom potrdila. V uredništvu revije Lady družini Lendero izrekamo sočutje in sožalje.