Zabava

Joškasta Danica postala živa barbika

Nejc Simšič
9. 1. 2016, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vsem dobro znana plavolaska Danica Lovenjak je praznovala svoj 31. rojstni dan. In kot vsako leto je tudi tokrat imela veliko zabavo, na katero je prišla uro kasneje kot gostje. A imela je razlog – preleviti se je morala v barbiko!

Rok Čibej
Z njenim modnim oblikovalcem Roccom Argentinijem sta tokrat ubrala »barbie« videz.

Rok Čibej
"Življenje je treba slaviti, zato vsako leto praznujem rojstni dan," pravi Danica.

Nekdanja vremenarka, pisateljica in piarovka Danica Lovenjak je imela pred dnevi več razlogov za praznovanje. Najprej je konec lanskega leta postala magistra komunikologije na fakulteti za družbene vede, nato pa je pred dnevi praznovala še svoj 31. rojstni dan. In kot je vsako leto Daničina tradicija, se je odvila zabava v njeno čast.

»Že po tradiciji vsako leto za svoj rojstni dan priredim zabavo. V družbi prijateljev sem letos nazdravila v moji ljubi gostilni As Aperitivo v centru Ljubljane. Pri tem seveda ni manjkala moja najljubša jagodna torta,« je povedala Danica, ki je vse povabljence tokrat presenetila s svojim videzom.

Rok Čibej
Danica je zaradi preobrazbe v barbiko na svojo zabavo zamudila debelo uro.

Z njenim modnim oblikovalcem Rokom Čibejem, ki ustvarja pod imenom Rocco Argentini, sta tokrat ubrala »barbie« videz. »Kljub prištevanju let se v meni še vedno skriva igriva deklica. Zato sem se tokrat odločila za nekoliko drugačen videz. Mojo 'barbie' obleko je Rok ukrojil po meri, spretne roke Michaela in Vilme Baum pa so me prelevile v junakinjo vsake punčke. Michael pravi: 'You want a barbie? I will give you a barbie!' In tako je 'barbie' uživala v družbi prijateljev.«

Rok Čibej