Zabava

Najbolj preplačan je Johnny Depp

Irena Pirman/revija Zvezde
10. 1. 2016, 13.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Neslavno prvi Johnny Depp

Arhiv Svet24
V bran Johnnyu Deppu so se postavili številni oboževalci ter tudi njegova hčerka in nekdanja soproga.

To pa je seznam, na katerem se noče znajti noben hollywoodski igralec: seznam najbolj preplačanih hollywoodskih igralcev, ki ga pripravlja revija Forbes.

Ampak Johnny Depp se je letos že drugič zapored znašel na vrhu. Lani je bil sicer drugi, letos pa kar prvi. To je katastrofa manjših razsežnosti! Rekli boste, kako za vraga je to mogoče, saj so štirje deli Piratov s Karibov zaslužili 3,7 milijarde dolarjev! A kaj, ko so vsi njegovi drugi filmi, ki jih je posnel vmes in potem, propadli.

Filmi 52-letnega igralca prinesejo 1,2 dolarja za vsak dolar, ki mu ga plačajo, da nastopi v njih. Mortdecai, v katerem je nastopil z Gwyneth Paltrow, je recimo zaslužil samo 47,3 milijona dolarjev, snemanje pa je stalo 60 milijonov, Transcendenca pa 103 milijone, s katerimi so komaj pokrili stroške produkcije.

Ker bodo prihodnje leto v kino prišli trije njegovi filmi, leta 2017 pa še novi Pirati, sklepamo, da ga na seznamu ne bomo več videli. Lani je bil prvi na seznamu Adam Sandler, ki sta se mu poleg Johnnyja pridružila še Ben Stiller in Ryan Reynolds.

Forbes je seznam sestavil na podlagi zadnjih treh filmov, v katerih so igralci nastopili pred junijem 2015, pri čemer niso upoštevali animiranih filmov in tistih v omejeni distribuciji.