Zabava

Govori se: Guns N' Roses se vračajo v "najboljši" postavi!

J.P.
13. 11. 2015, 12.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Šušlja se, da se obeta ponovna združitev najbolj prepoznavne inkarnacije nepozabnih Guns N' Roses. Novica o turneji naj bi tako prišla v naslednjih dneh.

Facebook
Se bodo uresničile sanje milijonov?

Prvi naj bi bili na tapeti največji festivali v Evropi in Združenih državah, nato pa naj bi sledila svetovna turneja, ki bo okronala 30. obletnico Guns N' Roses.

Pred časom je dolgoletna prijateljica nekdanje žene basista Duffa McKagana nekemu novinarju v navalu navdušenja dejala, da se Guns N' Roses končno vračajo. 

Slash, nekdanji kitarist skupine, je pred časom razkril, da sta se s pevcem Axlom Roseom po 20 letih obojestranske mržnje končno pobotala. Takoj se je usula ploha špekulaciji o ponovni združitvi postave, ki je osvojila svet.

Neimenovani vir je razkril, da naj bi se Slash in Axl dogovorila, da združita prvotno inkarnacijo skupine in se z velikim pokom vrneta na svetovne odre. Med promotorji menda že vlada mrzlica, da bi lahko sklenili pogodbo z eno največjih skupin na svetu.

Vstopnice bi v primeru združitve gotovo šle za med. Skupino naj bi že vabili v Avstralijo, na Portugalsko in na Švedsko.