Zabava

Kmetija Nov začetek : »Pejte, golazen hudičeva, pof...!«

Nejc Simšič
13. 11. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tekmovalec najbolj gledanega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, Franc, je na koncu z živci, zaradi česar je postal zelo žaljiv in pokazal svoj šovinistični obraz.

Planet tv
Franc je povedal, da dekleta sploh niso kopala, saj v tem primeru naloga ne bi bila končana.

Franc, ki je v šovu ta teden glava družine, še vedno ni zadovoljen s prispevkom žensk pri delu na posestvu. Zaradi tega je tokrat popolnoma znorel. Mentorju je pokazal, kaj jim je v težkih razmerah uspelo narediti. Od vsega pa je mentorja najbolj zanimalo, na katerem delu so dekleta pomagala pri kopanju drenaže.

Franc, tekmovalec KNZ Nesposobne ste! Krave mukajo, ženske pa jih sploh ne slišite. Pejte, golazen hudičeva, pof...!

Franc je povedal, da dekleta sploh niso kopala, saj v tem primeru naloga ne bi bila končana. Še kar so skuhale, po njegovem mnenju, ni ravno najboljše. Ženske so brezdelno postopale po jedilnici, ko je v prostor prihrumel Franc. Zelo glasno jim je očital, da ženske ne vidijo, da je na posestvu veliko dela. Krave mukajo, ženske pa jih sploh ne slišijo. Jacqueline je bila glavna tarča njegovega gneva. Jacqueline je povedala, da so ženske postale že imune na njegovo bentenje, ker ne spoštuje ženskega dela in ker starega osla ne more nič spremeniti. Faki pa je prepričan, da če naloga ne bo opravljena zaradi njihovega dela naloge, bodo dokazale, da so nesposobne.