Zabava

Kendall Jenner se v šovu počuti kot zapornica

ns
12. 11. 2015, 22.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Po poročanju tujih medijev se želi Kendall Jenner v šovu Kepping Up With the Kardashians, ki se je ohranil skozi enajst sezon, potuhniti v ozadje, saj se menda nikoli ni želela kazati na televiziji. Poleg tega se tudi malo sramuje svojih slavnih sester.

Uspešna manekenka Kendall Jenner, ki iz tedna v teden v svetu mode dosega zavidljive kampanje in sklepa posle z največjimi modnimi hišami, želi zapustiti resničnostni šov. Vendar pa mama Kris Jenner nad njeno odločitvijo ni niti najmanj navdušena, saj ve, da bi s tem izgubili velik del gledalcev in posledično denarja. »Dokler njena pogodba ne poteče, se želi Kendall v seriji čim manj pojavljati,« je povedal bližnji vir družine Kardashian.

Kendall naj bi svojim prijateljem celo zaupala, da se v resničnostnem šovu počuti kot zapornica. Raje kot v šov si namreč želi moči usmerjati v manekensko kariero. Vendar pa se z njeno željo ne strinja mama in menedžerka Kris Jenner, ki želi izkoristiti njeno popularnost in jo na vsak način obdržati v resničnostnem šovu. »Kris je poslovna ženska in ve, da ima Kendall poleg Kim trenutno največjo vrednost. Želi izkoristiti njeno popularnost, pa čeprav se Kendall v resničnostnem šovu ne želi več pojavljati,« je še povedal vir, ki pravi tudi, da želi Kris svojo hčerko postaviti celo v središče dogajanja.

Instagram