Zabava

Zvezdnice, ki so hlinile nosečnost

mv
12. 11. 2015, 20.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V Hollywoodu se vse pogosteje dogaja, da zvezdnice nosečnost in rojevanje prepuščajo nadomestnim mamam, in če nekatere o tem govorijo odprto, je drugim zaradi tega nerodno in to skrivnost ohranijo zase. Je šlo za to tudi v primerih, ki smo jih vzeli pod drobnogled mi?

zimbio
Beyonce

Čvrsto telo in vedno urejena zunanjost sta prekletstvi, ki spremljata večino svetovnih zvezdnic, zato niti ni tako čudno, da se nekatere odločijo, da bodo nosečnost in rojevanje prepustile nadomestnim mamam. Ko je Beyonce pred skoraj štirimi leti pod srcem nosila Blue Ivy, se je pogosto znašla na rumenih straneh zaradi domnev, da nosečnost hlini. Glavni razlog za take namige je bil njen večno se spreminjajoč nosečniški trebuh, ki je dvignil kar nekaj prahu. Vrhunec »čudaškega trebuha« se je zgodil, ko je gostovala v eni od avstralskih pogovornih oddaj. Ko se je sklonila, da bi se usedla, se ji je trebuh dobesedno prepolovil, zato so številni prepričani, da je nosila lažni nosečniški trebuh, da bi prikrila dejstvo, da je njeno hčerko donosila nadomestna mama.

Tudi Katie in Kim hlinili

Igralka Katie Holmes je bila med nosečnostjo ves čas pod drobnogledom medijev, saj je vse zanimalo, kako bo videti Suri, otrok Toma Cruisa, njenega tedanjega moža. Tudi njen trebuh je menjal oblike in velikost in zagovorniki teorij zarote so prepričani, da sta se s Tomom dogovorila, da ne izdata, da je njuno hčerko donosila tujka. Podobno se je med prvo nosečnostjo govorilo tudi o Kim Kardashian, saj še nekaj časa po tem, ko je naznanila, da s Kanyejem pričakujeta otroka, v javnosti o nosečniškem trebuščku ni bilo ne duha ne sluha. Starleta je namigovanja o nadomestni mami nato ustavila, ko se je v šestem mesecu nosečnosti fotografirala gola.

youtube
Beyonce

Nicole v drugo priznala pomoč nadomestne mame

Igralka Nicole Kidman je bila med nosečnostjo s prvo hčerko Sunday Rose tako vitka, da so mnogi dvomili, da je bila res noseča, poleg tega je bila v času nosečnosti stara že skoraj 42 let, v času zakona s Cruisom pa je trdila, da otrok sploh ne more imeti. Če je prvič morebitno pomoč nadomestne mame zamolčala, je ob rojstvu druge hčerke Faith Margaret priznala, da deklice ni donosila sama.

Skoraj zagotovo je pomoč nadomestne mame izkoristila tudi igrala Kelly Preston, ki je pri 47 letih domnevno donosila njenega sina Benjamina, da bi z njim poskušala nadomestiti izgubo najstniškega sina Jetta.