Zanimivosti

Olga je roparja zvezala in ga tri dni posiljevala

M.J.
12. 11. 2015, 20.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ropanje frizerskega salona se vsekakor ni dobro končalo za roparja, saj ga je lastnica pošteno prebutala in si ga tri dni lastila kot spolnega sužnja.

Arhiv Svet24
Policija je na koncu aretirala oba.

32- letni Viktor Jasinski je policiji skrušeno priznal, da je vlomil v enega izmed frizerskih salonov v kraju Meshchovsk. Toda, ko je svojo zgodbo nadaljeval, so policisti začudeno obnemeli. Namesto, da bi se iz salona vrnil s polno vrečo denarja, se je vrnil skrušeno in s prazno »mošnjo.« 28-letna lastnica, Olga Zajec, ki je nepridiprava zalotila ob njegovem nečednem dejanju, je namreč nosilka črnega pasu v karateju.

Z zgolj eno samo brco, ga je 28-letnica položila v »zibelko«, nato pa ga je zvlekla v prostor za salonom in ga tam zvezala z električnim kablom za fen. Za svoje kaznovanje je izbrala sila nenavaden način - in sicer ga je slekla, na nahranila z viagro, nato pa se je »jahanje« pričelo.

Policija je na koncu aretirala oba. Lastnica je očitke sicer zanikala in policiji dejala, da sta z roparjem res imela nekajkrat spolne odnose, vendar da je zanj lepo skrbela. Dala naj bi mu hrano, kupila kavbojke in še plačala tisoč rubljev.