Zabava

Mišo zaročenko pred kamerami varal z vajenko Deboro

mv
12. 11. 2015, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Odkar so se v hišo tekmovalcev šova Gostilna išče šefa naselile mične vajenke, je dogajanje precej bolj pestro. In na trenutke celo žgečkljivo. Ko zvečer skupaj spijejo kozarček preveč, se strasti razvnamejo, kar sta dokazala tudi bodoči šef Mišo in vajenka Debora, ki sta se sumljivo zbližala za omaro.

voyo
Mišo je najprej preveril, do kam seže oko kamere …

voyo
Le kaj sta počela za omaro?

Med vsemi vajenkami se je s fanti najbolje ujela Primorka Debora. Že na večer vselitve si je izmenjevala nasmehe s tekmovalci, najbolj blizu pa si je z Mišem Jovićem, s katerim sta se na večer zabave morda zbližala celo malce preveč.

Šestindvajsetletni Koprčan ima namreč doma zaročenko Manuelo, ki zagotovo ni bila vesela tega, kar je videla na televiziji. Njen dragi se je namreč z Deboro skrival za omaro, v upanju, da ju tam kamera ne bo dosegla, Mišo naj bi celo zakril mikrofon, da ju ne bi izdali zvoki.

Poljubljanje ali šepetanje?

Kaj natanko se je dogajalo za omaro, ni znano, bilo pa je veliko hihitanja in božanja, kar je Manuelo zagotovo prizadelo. Čeprav je videla, da je bil njen zaročenec pošteno pijan, se bosta verjetno imela veliko za pogovoriti, ko se snemanje konča. Debora in Mišo sta oba Primorca, a naj se prej osebno ne bi poznala.

Večina je prepričana, da se za omaro nista poljubljala, ampak sta si le šepetala v uho z namenom, da gledalcem ponudita šov, ki so ga pričakovali. Še nekaj dni in fantje bodo spet sami v hiši in se bodo lahko spet stoodstotno posvetili tekmovanju, brez motečih hormonskih izpadov, ki se jim zaradi prisotnosti vajenk dogajajo zadnje dni.