Kultura

Gostilna: Neverjeten preobrat! Največjega favorita Tomaša premagal Miha!

30. 10. 2015, 12.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Najbolj gledan resničnostni šov jeseni Gostilna išče šefa na POP TV vsak teden preseneča z novimi izzivi. Deveti teden je poskrbel za popoln preobrat! In po celem tednu boja z izzivalci MasterChef Slovenija si je na dvoboju mesto v tekmovanji pridobil Miha Hauptman!

Pro Plus
Miha je premagal Tomaša

Da bi največjega favorita in profesionalca Tomaša premagal amater iz druge skupine, si ne bi upali niti predstavljati. Miha je na dvoboju pokazal več in uspel zmagati ter z današnjim dnem postal pravnomočni tekmovalec in se od tega trenutka naprej z ostalimi tekmovalci bori za 100.000 EUR!

Vračajo se!

V jutrišnji oddaji v živo pa se bodo v Gostilno išče šefa vselili bivši tekmovalci šova Gostilna išče šefa! Pred nami pa je tako borba med profesionalci in tempo v hiši se za tekmovalce samo še stopnjuje.

Kdo so tekmovalci, ki bodo jutri vstopili v šov Gostilna išče šefa? Izvedeli bomo jutri ob 20.00 na POP TV. Pravila pa se s prihodom novih tekmovalcev ponovno obrnejo na glavo! Bivši tekmovalci Gostilna išče šefa vstopajo v šov kot izzivalci. Borijo se za tedenski zaslužek in imajo možnost obstoja v tekmovanju. Za preobrat pa bodo tekmovalci izvedeli šele jutri in obeta se nam še en izjemno napet teden!