Črna kronika

17-letnica ubila mamo, ker ji ta ni dovolila uporabe Facebooka

30. 10. 2015, 12.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pripetilo se je na jugu Italije, natančneje v okolici mesta Reggio Calabria. Pred nekaj dnevi je za zapahi zaradi okrutnega umora svoje 45-letne matere končala 17-letnica.

FB
Dekle so aretirali pred nekaj dnevi. Kljub hudi obtožbi je ostala mirna in po poročanju italijanskih medijev, ni pokazala nikakršnih čustev.

Pri vsem tem pa je najbolj zastrašujoče, da je svojo lastno mater pokončala, ker ji ta ni dovolila uporabe Facebooka.

45-letno Patrizio Crivellaro naj bi 17-letna hči našla v mlaki krvi. Poklicala je policijo in hlipajoče povedala, da je nekdo vdrl v stanovanje in njeno mamo ustrelil v glavo. Ko je policija prišla na kraj dogodka, je bila 17-letnica videti presenetljivo mirna.

Nekaj dni po umoru je 17-letnica že veselo objavljala svoje fotografije na družabnem omrežju Facebook. Mama ji namreč prej tega ni dovoljevala, saj je dekle imelo preveč slabih ocen. S svojimi svetlo vijoličnimi lasmi in nenavadnimi oblačili je že od nekdaj želela biti v centru pozornosti. Njena zgodba o vlomilcu, ki ni ničesar odnesel in ki je le želel pokončati ubogo Patricijo, pa je bila že od samega začetka hudo sumljiva.