Zabava

Na dan prišla njena zamolčana skrivnost

M.V.
28. 10. 2015, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Udeleženka srbskega šova Kmetija Vesna Vukelić Vendi je svojim sotekmovalcem zaupala skrivnost, o kateri njena znanka Lepa Brena nikoli ni javno govorila. Preden se je poročila s tenisačem Bobanom Živojinovićem, je bila namreč tik pred poroko z glasbenikom in lastnikom založbe Sašem Popovićem, a je Boban poskrbel, da se je njuna ljubezenska zgodba zaključila.

Zoran Kuzmanović
Boban, Lepa Brena in Saša so skupaj postavili glasbeno založbo Grand.

Vendi je razložila, da je Lepa Brena, ko je spoznala Živojinovića, že sedem let živela s Popovićem, ki se je želel s pevko poročiti, a se je vmešal Živojinović in mu prevzel »bodočo ženo«. Saša naj bi vse skupaj dokaj mirno prenesel, še več, z Bobanom sta sčasoma postala najboljša prijatelja, ki sta veliko poslovno sodelovala. Po dobrih sedmih letih ljubezni in skupnega dela, pevka in Popović sta namreč skupaj začela ustvarjati največjo srbsko glasbeno založbo Grand, se je Lepa Brena preselila k tenisaču in malce zatem postala njegova žena.

Arhiv Svet24
Lepa Brena je že 20 let srečna z Bobanom.

Občuduje Popovićevo hladnokrvnost
Vukelićeva je priznala, da sama tega nikoli ne bi prenesla na tako eleganten način, kot je to naredil Popović. »Boban mu je malo zatem kuhal kavo, kot da se nič ni zgodilo. Bilo je bizarno,« se spominja Vendi, njeni sotekmovalci pa so se strinjali z njo, Saši verjetno ni bilo lahko, a je vse sprejemal kot del življenja. Danes je že štirinajst let srečno poročen s Suzano Jovanović, s katero ima hčerko Aleksandro, Lepa Brena pa je že dvajset let predana Živojinoviću, s katerim ima tri sinove. Na koncu se je le vse izteklo najbolje za vse. 

Facebook
Saša Popović je tenisaču odpustil, da mu je 'ukradel' ženo.