Zabava

Ko se združijo Joksimović, Cetinski in Perpetuum Jazzile

ns
27. 10. 2015, 19.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V Zagrebu so z velikim regijskim praznovanjem obeležili 250. obletnico hiše Hennessy. Povabljene izbrance iz vseh držav nekdanje Jugoslavije so zabavali Željko Joksimović, Tony Cetinski in Perpetuum Jazzile.

Marko Vavpotič
Tony Cetinski je zapel tudi skupaj z vokalno senzacijo Perpetuum Jazzile.

Marko Vavpotič
hermina kovačič željko joksimovič

V zagrebški kavarni Johann Franck so zato z veliko regijsko prireditvijo proslavili 250 let enega najbolj znanih konjakov na svetu. S tem se je Zagreb pridružil svetovnim prestolnicam, ki so v tem letu obeležile to pomembno obletnico. Številne povabljence iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Srbije in Hrvaške sta nagovorila predstavnika hiše Hennessy, generalni direktor za Srednjo in Vzhodno Evropo Julian Morel in ambasador Hennessyja Jean-Michel Cochet, ter jih ob čudoviti 3D mapping projekciji popeljala skozi pustolovščine na 250-letni poti te luksuzne hiše.

V ZNAMENJU GLASBE

Glasba je bila že od nekdaj velika strast družine Hennessy, zato so v njej lahko uživali tudi povabljenci. Goste so v prijetni atmosferi in ob nazdravljanju s takšnimi in drugačnimi mešanicami konjaka zabavali vrhunski glasbeniki iz držav nekdanje Jugoslavije – slovenska vokalna senzacija Perpetuum Jazzile, hrvaški Tony Cetinski in srbski Željko Joksimović. Za presenečenje pa so poskrbeli slovenski pevci, ki so se pri eni od pesmi pridružili Tonyju, kar je vsem vzelo sapo, saj je znano, da ko zapojejo Perpetuum Jazzile, nihče ne ostane ravnodušen.

Marko Vavpotič
Slovenska vokalna senzacija Perpetuum Jazzile je navdušila vse povabljence.