Zabava

Justin Bieber domov odnesel pet nagrad

mv
27. 10. 2015, 17.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V nedeljo so v Milanu podelili že 21. evropske nagrade MTV, na katerih je slavil kanadski pevec Justin Bieber, ki je domov odnesel kar pet kipcev. Prireditev je minila brez ekscesov, ki smo jih vajeni na ameriških različicah tovrstnih dogodkov.

justjared
Justin Bieber je bil ganjen ob petih nagradah, ki so mu jih namenili evropski oboževalci.

Letos je čast voditelja pripadla glasbeniku Edu Sheeranu, kot sovoditeljica pa je na oder stopila igralka Ruby Rose (Oranžna je nova črna). Če so gledalci pričakovali, da se bo zgodil kakšen eksces, kot so golota, preklinjanje na odru, poljubi presenečenja in podobno, so bili verjetno razočarani, saj se v vsem večeru razen igre z metalcem ognja ni zgodilo nič posebnega.

Bieber pometel s konkurenco

Letošnji zmagovalec je zagotovo Justin Bieber, ki je težji za pet kipcev, letošnja najboljša pesem je postala pesem Bad Blood pevke Taylor Swift, najboljša izvajalka je Rihanna, najboljši pop izvajalci pa so One Direction. En kipec je prejela tudi Nicki Minaj, in sicer za najboljšo hip hop izvajalko, in če bi v tem trenutku pričakovali, da na oder skoči Kanye West, se to ni zgodilo, kajti velikih zvezd na prireditvi sploh ni bilo.

justjared
Ed Sheeran in Ruby Rose

Brez velikih zvezdnikov

Prišli so le Justin Bieber in Pharrell Williams ter pevec Andrea Bocelli, ki je imel po mnenju mnogih najbolj eleganten nastop. S svojimi nastopi v živo so gledalce zabavali Pharrell Williams, Ellie Goulding (ki je imela še najbolj ekstravaganten nastop, kajti nastopila je v velikanskem kristalu), Jason Derulo, Twenty One Pilots, Rudimental with Ed Sheeran, Tori Kelly, Jess Glynne, James Bay, Justin Bieber in Andrea Bocelli. Na oder pa so stopili tudi Mark Ronson, Ashley Benson, Fifth Harmony, Martin Garrix in Shay Mitchell.