Zabava

Jay-Z Beyonce varal z Rihanno?

mv
1. 11. 2015, 07.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pred dnevi so ameriške medije preplavile govorice, da v zakonu Beyonce in Jay-Z-ja spet škriplje, menda zato, ker naj bi eden najbolj vplivnih glasbenih producentov na svetu svojo ženo varal z eno od svojih varovank.

Profimedia

Ne katerokoli, se razume, govorimo namreč o Rihanni, ki jo je Jay-Z pred leti z Barbadosa pripeljal v ZDA in iz nje naredil zvezdo. Govorice o njuni aferi je začel Rihannin publicist Jonathan Hay, ki se je le nekaj dni kasneje za to opravičil, a je bilo žal že prepozno.

Govorice o tem so se prvič pojavile že leta 2005, ko je Hay razmišljal, kako bi pritegnil pozornost ob izdaji Rihanninega prvega singla Pon de Replay, Beyonce so namreč govorice o tem, da jo mož vara z mlajšo pevko, zelo potrle. Za kar leto dni je prekinila vse stike z Jay-Z-jem, dokler je ta ni prepričal, da je bila to le neumna marketinška poteza.

Danes sta bolj zaljubljena kot kdajkoli prej, zato verjamemo, da so namigovanja o varanju pozabljena. Hay je po tistem izgubil službo kot Rihannin publicist, potezo o lansiranju govoric o avanturi med njegovim šefom in klientko pa še danes obžaluje.