Zabava

Zala in Gušto združila Primorsko

ns
31. 10. 2015, 18.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V najlepši renesančni vili v Sloveniji se je začel veliki teden odprtih vrat. Občina Brda je domačinom in Primorcem pričarala poseben dogodek, kjer sta blestela glavna junaka Ene žlahtne štorije.

Nea Culpa
Gušto in Zala

V Brdih se je namreč začela odvijati še malo drugačna »žlahtna štorija«, ki za otvoritev sezone dogodkov ne bi bila tako privlačna brez Zale in Gušta, dveh posrečenih junakov iz ta hip najbolj priljubljene slovenske nadaljevanke, ki se delno odvija tudi v Vili Vipolže. Širna Slovenija navija, da bi njuna ljubezen končno premagala vse statusne in druge ovire.

Ajda Smrekar in Primož Forte, ki vdihujeta življenje likoma, sta navdušena nad romantičnimi briškimi griči in nad najlepšo renesančno vilo v Sloveniji, kjer so se na zabavah zaljubili mnogi lokalni pari. Zato sta na živi sliki popisanih spominov v pritličju pustila svoj podpis kot Zala in Gušto.

Občina Brda je domačinom in Primorcem, ki so še pred obnovo Vile Vipolže uživali na velikih zabavah prav na dvorišču in v kleti te vile, podarila veliki Koncert za prijatelje z big bandom Nova, Aniko Horvat in Tinkaro Kovač.