Zabava

Ana Mari zaljubljena, Tibor srečen

M.V.
30. 10. 2015, 21.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Prekmurka Ana Mari Panker in Ljubljančan Tibor Baiee sta bila v Big Brotherju prav prikupen parček in gledalci so navijali za to, da bosta tudi po koncu snemanja pristala skupaj, a izkazalo se je, da jima usoda ni naklonjena.

ProPlus
Ana Mari je našla novo ljubezen.

Ana Mari je namreč na facebooku svojim prijateljem sporočila, da je našla tisto, kar je iskala. Od nedavnega je namreč v razmerju, a ne s Tiborjem, kot so mnogi pričakovali.

Facebook
S Tiborjem ostajata dobra prijatelja, ki si zaupata.

Postavni Ljubljančan in njen nekdanji ljubimec se je sicer na njeno objavo odzval s "Happy for you" (Srečen sem zate), kar kaže na to, da se je sprijaznil s tem, da Ana Mari ni več njegova. Vsem, ki so jo pod objavo spraševali, kaj se je zgodilo z njuno ljubeznijo, je sporočila, da sta si s Tiborjem preveč različna: »Imava drugačne poglede in drugačno življenje. Kljub temu da je Tibor 'čisto fajn' in res dobra oseba, je za mene preveč fleksibilen, jaz pa sem družinski človek,« je razložila Prekmurka in dodala, da mu bo vedno hvaležna, da ji je v šovu pomagal k večji samozavesti. »Ampak zdaj sem spoznala osebo, ki je prav takšna, kakršno sem iskala vedno. Sem končno srečna in zadovoljna in te osebe ne bi zamenjala za nikogar,« je še zapisala.