Zabava

Najlepša je Ana Haložan

Nejc Simšič
6. 10. 2015, 12.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Slovenija je dobila novo okronano lepotico, novo mis Universe Slovenije, ki je nasledila Urško Bračko. Letos so lento in krono podelili 19-letni Ani Haložan iz Slovenskih Konjic.

Mediaspeed

Za lepotni naziv mis Universe Slovenije se je na finalni prireditvi potegovalo 14 deklet iz vse Slovenije, za mesto najlepše pa se je potegovalo deset finalistk, ki jih je že pred tem na pripravah izbrala žirija, to so Neža Tavčar, Amadeja Teraž, Samanta Mihelič, Sanela Jolić, Sara Radulović, Ana Haložan, Katja Trdan, Urška Novak, Anja Kragelj in Pia Sara Odlag.

Mediaspeed

ZMAGALA JE MANEKENKA

Dekleta so se predstavila v treh izhodih. Videli smo jih v oblačilih za prosti čas, v kopalkah in večernih toaletah. Na koncu je zmagala 19-letna Ana, ki je visoka 178 centimetrov, študira na fakulteti Doba, zanima jo profesionalno manekenstvo. Glasbeni gostje so bili Alya, 6 Pack Čukur s Hangover Ladies, pevka Eli v družbi plesalcev Maestro, svetovne prvakinje v street in show plesih iz Plesnega mesta, mednarodna prvaka v salsi Giancarlo in Masha ter drugi. Takoj po zmagi je priznala, da se najbolj veseli svetovnega izbora, na katerem si želi čim bolje opraviti svojo nalogo, potem pa bo videla, kam jo bo zapeljala pot. O uvrstitvi na svetovnem izboru za zdaj sicer zelo težko govori. Jo pa že decembra čakajo tritedenske priprave na svetovni izbor, kjer bo sodelovala z največjimi imeni modne industrije.