Zabava

Branko Čakarmiš pokazal svojo nežno plat

mv
6. 10. 2015, 07.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V tretji oddaji Slovenija ima talent se je tako trlo talentov, da so gledalci v dvorani in pred malimi zasloni kar dvakrat doživeli pritisk na zlati gumb. Branko Čakarmiš je neposredno v polfinale poslal operno pevko, Ana Klašnja pa prikupnega glasbenika.

Pop Tv

Pop Tv

Žiranti se v družbi drug drugega očitno vse bolj zabavajo, a na trenutke jih je v poplavi simpatičnih, toda povprečnih tekmovalcev vseeno zaskrbelo, da letos primanjkuje tistih pravih talentov, ki bi osupnili vse in si zaslužili, da stojijo na odru finalne oddaje.

Njihova skrb se je izkazala za odveč, saj so v tretji oddaji kar nekajkrat vsi podarili svoje da-je, Ana Klašnja in Branko Čakarmiš pa sta celo prepoznala »potenciala«, ki sta jima namenila zlata gumba. Balerino je ganil koroški pevec Žan, ki je na oder prišel zelo skromen in malce nervozen, nato pa ženskemu delu občinstva odpel pesem Dream a little dream of me, in preden se je zavedel, je Ana že skočila pokonci in na presenečenje vseh pritisnila zlati gumb. »Mislim, da je Žan čudežni deček, ki lahko ponudi marsikaj, in da bo to še bolj dokazal v polfinalu,« je bila raznežena Ana, presenečeni Korošec pa ob tem ni našel pravih besed. »Ne vem, kako se počutim, ker se še nikoli nisem tako počutil,« je priznal.

Pop Tv

Branko tekmovalki dovolil poroko in pritisnil zlati gumb

Za drugo presenečenje v oddaji je poskrbel ganjeni Branko Čakarmiš, ki ga je prevzela operna pevka Jerica z arijo Mio babbino caro, v kateri je očeta milo prosila, naj ji dovoli poroke s srčnim izbrancem. Branko je po nastopu priznal, da bi ji on kot njen oče vsekakor dovolil poroko, nato pa je nepredvidljivo vstal in pritisnil zlati gumb. »To je bila hipna čustvena odločitev. Njen nastop je bil tako čustven in prepričljiv, da me je preprosto odpeljalo do gumba.«

V prihodnji oddaji žiranti možnosti zlatega gumba torej več nimajo, kaj pa če vseeno opazijo talent, ki bi si zaslužil polfinale? Bodo naredili izjemo?