Zabava

Talenti bodo zvezde nedeljskih večerov

Nejc Simšič
9. 9. 2015, 06.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Že v peto bodo žarometi obsijali najboljše, najbolj drzne, najhitrejše in sploh vse tiste, ki s svojim talentom navdušujejo. Že 20. septembra bodo za njih lahko navijali tudi gledalci pred TV zasloni in svoje favorite spodbujali do zmage!

Aljoša Kravanja

Čeprav se televizijski šov Slovenija ima talent še ni začel predvajati, snemanja že potekajo in žarometi že svetijo na nove zvezde pete sezone šova, saj v ljubljanski Operi potekajo snemanja avdicijskih oddaj. Tekmovalci, ki se tudi letos potegujejo za veliko nagrado 50.000 evrov, letos svoje najrazličnejše talente predstavljajo pred štiričlansko žirijo, ki jo sestavljajo slovenski estradniki Ana Klašnja, Branko Čakarmiš, Marjetka Vovk in Lado Bizovičar.

Aljoša Kravanja

TRIJE SPEKTAKULARNI NASTOPI NA POTI DO ZMAGE

Zmagovalec je moral na avdicijah v ljubljanski Operi najprej navdušiti zvezdniško žirijo in si priboriti vsaj tri »DA-je«. Tako je, letošnja novost je namreč ta, da so morali talenti s svojim nastopom za napredovanje v polfinale šova prepričati tri od štirih žirantov. Trije »DA-ji« so bili vstopnica v polfinalni del šova Slovenija ima talent, kjer se bo napetost stopnjevala z oddajami v živo in se bo začel boj za nastop v Velikem finalu. Tam bodo nastopili le najboljši in se potegovali za glavno nagrado 50.000 evrov.

Aljoša Kravanja

ZLATI GUMB ŽE V PRVI ODDAJI

Kot je znano, so vse luči že nekaj tednov uprte v oder ljubljanske Opere, kjer so potekala snemanja avdicijskih oddaj šova Slovenija ima talent. Žirija je v novi postavi že preizkusila rdeče gumbe, pa tudi tistega zlatega, ki tekmovalce pošlje naravnost v polfinale. In ne boste verjeli, talenti so žirijo letos tako navdušili, da je zlati gumb padel že v prvi oddaji! Kdo ga je pritisnil in komu je bil namenjen, boste izvedeli že prihodnjo nedeljo zvečer, ko bo na sporedu prva oddaja šova Slovenija ima talent.

Aljoša Kravanja

ŽIRIJA SE ZABAVA

Po naših informacijah se je štiričlanska žirija na avdicijskih snemanjih zelo zabavala, vsak na svoj način. Lado se je veliko ukvarjal s skupinami mladih oboževalk, evrovizijska Marjetka Vovk (iz dua Maraaya) je pozornost pritegnila s prepoznavnimi slušalkami, balerine Ane Klašnja smo tako ali tako vajeni videti radoživo in nasmejano, nekoliko bolj v ozadju pa se letos drži Branko Čakarmiš, ki ga med navdušeno mladino ni bilo veliko opaziti.

Facebook