Zabava

Žanamari je izklesala postavo

R.T.
13. 9. 2015, 21.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Hrvaška pevka Žanamari Perčić je konec maja rodila hčerko Gabrielo, zelo kmalu pa je začela z napornimi treningi, da bi se kar najhitreje vrnila v staro formo.

Žanamari Perčić ni potrebovala prav veliko časa, da je spet zasijala z izklesanim in zapeljivim telesom. Pred kratkim je pokazala svoj izklesan trebušček, ki ji ga verjetno zavidajo številne predstavnice nežnejšega spola. Ko je na družbenem omrežju Instagram objavila prve fotografije, ki jih je naredila po porodu, je sledil val pohval in všečkov.

ZA VSE JE »KRIV« MOŽ

Hrvaška pevka je za vse »okrivila« svojega moža – manekena in glasbenika, ki ji ves čas stoji ob strani in ji pripravlja zdrave obroke. Čeprav je rodila pred komaj tremi meseci, pa je že nastopila na nekaj koncertih. Vendar to ne pomeni, da se takrat loči od svoje ljubke hčerke, Žanamari svojo edinko vzame tudi na koncerte, ki pa jih mala princeska preprosto prespi.

»Moja mala družinica je super, zelo uživamo. Zakon odlično deluje, Gabriela pa je pravi mali čudež,« je pred kratkim dejala lepa hrvaška pevka, ki je po porodu spet v odlični formi in polna energije. In takšne so tudi njene pesmi, pri katerih prav tako sodeluje njen mož Mario.