Zabava

Pevka Nina Pušlar ima po novem svoj sladoled

A.M.
27. 8. 2015, 13.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Vroče poletje se poslavlja, Nina pa kljub temu prisega na sladoled. Tokrat je izmislila svoj okus in ga poimenovala kar Sladoled z vesoljem, prosim. Vesoljski okus za novi, poznopoletni singel, ki ga Nina v eter pošilja v največji gneči tik pred začetkom svojega projekta ob deseti obletnici kariere – #malodrugace.

Klemen Razinger/ arhiv Obrazi

NA KONCERTIH FUNKCIONIRA ODLIČNO 

»Sladoleda nismo predhodno splanirali niti ga predvideli kot singel, ampak se je enostavno zgodil. Gre za odlično ritmično pesem Martina Štibernika z malce odtrganim tekstom, pod katerega se podpisuje Bilbi, in glede na odziv fenov, ki imajo moj zadnji album Nekje vmes, enostavno mora na radijske postaje.

Na koncertih funkcionira odlično, ljudje ga imajo radi in sama ga res rada pojem. Za živo smo ga seveda še malo predelali, tako da imamo še več prostora za interakcijo s publiko,« je o novem singlu povedala Nina, ki dodaja, da bo Sladoled tudi del novega projekta #malodrugace, ki obeležuje Ninino deseto obletnico glasbene poti. Na kratko – prvih deset let, novi album, nova turneja z začetkom v najlepšem slovenskem koncertnem prizorišču – ljubljanskih Križankah v torek, 29. septembra.