Zabava

Zvezdana na dopustu s štirimi prijateljicami

mv
27. 8. 2015, 08.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zvezdana Mlakar si je po uspešnem začetku nove pogovorne oddaje privoščila teden dni dopusta, ki ga je preživela s štirimi prijateljicami.

Dejan Nikolič

facebook

»Če sem kaj dobrega in pametnega storila to leto ZASE, je bil to teden dni na Izu, s svojimi 4 prijateljicami (na sliki manjka tista, ki slika, haha). Hodile smo na predavanja Marjana Ogorevca (to bi si moral vsak privoščiti), kjer smo se en teden ukvarjali z globokimi resnicami o sebi in življenju. Toliko prijaznih, toplih, odprtih Slovencev je bilo na kupu, da bi bilo življenje praznik, če bi znali to vzdušje odnesti s sabo,« je na facebooku razložila Zvezdana in dodala, da ni šlo za 'čirule čarule' seanse, kot jih je poimenovala sama.

»Marjan govori o naših prepričanjih, lastnih mejah, naših teminah z globokim spoštovanjem in neskončno ljubeznijo do življenja. Predvsem pa govori o naši lepoti in širini ... Globoko se me je dotaknilo, moje " babe " so mi podarile pravo žensko tovarištvo in milino,« je še dodala voditeljica in igralka. ***POUDAREK: Na dopustu je nabrala energijo za nadaljnje ustvarjanje oddaje.