Zabava

POP TV potrdil našo novico!

K.S.
17. 8. 2015, 17.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Novost pete sezone najbolj spektakularnega med šovi je štiričlanska žirija. Branku Čakarmišu in Ani Klašnji se bosta na vročih žirantskih stolčkih pridružila kar dva nova žiranta. To sta voditelj, igralec in komik Lado Bizovičar ter profesorica glasbe in pevka, ki nas je zastopala na Evroviziji, Marjetka Vovk!

PRO PLU

Predizbori po Sloveniji so zaključeni, produkcijska in žiranstka ekipa pa se že pripravljata na avdicijske nastope v ljubljanski Operi. 22. avgusta bodo prvič sedli za žirantsko mizo v SNG Opera in balet Ljubljana in preizkusili svoje rdeče gumbe. Oči občinstva bodo uprte tudi v najbolj zaželega med gumbi, to je seveda zlati gumb, ki je lani štiri talente popeljal neposredno v polfinale.

POP TV potrdil našo novico!

Tudi oboževalci imajo priložnost sodelovati pri snemanju šova, podpreti svoje favorite in jih pospremiti na pot proti glavni nagradi 50.000 evrov. V ljubljanski Operi se lahko pridružijo žiriji in voditeljema Vidu Valiču in Petru Polesu ter si v živo ogledajo avdicijske nastope. Prijave potekajo na spletni strani www.slovenijaimatalent.si.

Lado Bizovičar
Igralec, scenarist, komik, pevec, plesalec akrobatskega rock'n'rolla in televizijski voditelj ve, koliko talenta in trdega dela je potrebno za uspešen odrski nastop. Kljub novi vlogi pa ostaja stari Lado brez dlake na jeziku in talenti lahko od njega pričakujejo, da jim bo zastavljal vprašanja, ki jih še niso slišali.
»Moj motiv za vstop v žirijo Slovenija ima talent je pravzaprav sebičen. Čez 10 let se hočem za zmagovalca Slovenija ima talent 2015, ki bo takrat velika zvezda, trkati po prsih: Tega sem pa jaz odkril!«

Marjetka Vovk
Marjetko gledalci poznajo predvsem po njenih mnogih pevskih uspehih, sedaj pa bo predstavila tudi svojo vlogo mentorice. Marjetka je namreč profesorica glasbe, ki poučuje solo petje. S tovrstnimi šovi se tokrat ne bo srečala prvič. Leta 2010 je s skupino Tangels nastopila na odru britanskega X Factorja.
»Na talent gledam širše kot le na nekaj minut odrskega nastopa. Gre za veliko truda, vaje, predanosti in močne volje. Stavka “Ne zmorem” ne sme biti v repertoarju tistega, ki želi zmagati.«

Ana Klašnja
Vedno nasmejana baletna solistka ansambla SNG Opera in balet Ljubljana je takoj očarala občinstvo in marsikaterega talenta. Tudi v novi sezoni ostaja prva balerina šova Slovenija ima talent in bo pod lupo vzela predvsem plesalce. Ti pa se bodo morali letos še bolj potruditi, da jim bo uspelo navdušiti Ano.

»Slovenci vedno znova dokazujemo, da smo tudi v svetovnih merilih plesni narod, zato plesalcem ne bom popuščala. Rada bi videla kakšen pravi, ljubeč in strasten plesni par, ki bi mi vzel dih. Želim pa si tudi gibalno oziroma plesno sposoben pevski talent, ki mu bo oder Opere premajhen. V današnjih časih preprosto ni več dovolj le dober glas.«

Branko Čakarmiš
Branko Čakarmiš v svetu televizijske zabave ne potrebuje dodatne predstavitve. Izkušeni žirant in televizijski programski direktor vzhajajoče zvezde prepozna v trenutku. S svojimi iskrenimi komentarji, pa naj bodo to pohvale ali ne, je že marsikateremu talentu vzel dih, čeprav za to zadostuje tudi njegov hudomušno pomenljivi pogled.

»Zdi se mi, da na letošnjih Talentih ne bo zabavno samo na odru Opere, temveč tudi za žirantsko mizo. Marjetka in Lado sta pravi okrepitvi. Talente na odru pa izzivam: presenetite me!«