Zabava

Visoko noseča in gola Kim

mv
13. 8. 2015, 14.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kim Kardashian, ki je trenutno v petem mesecu nosečnosti, je svoje sledilce na instagramu presenetila s fotografijo, na kateri je povsem gola. Objavila jo je v znak protesta proti nesramnim komentarjem, ki jo obtožujejo, da se je v zadnjih mesecih prav grdo zredila.

Instagram

»Najprej rečejo, da sem presuha, in se moram pretvarjati, da nisem. Potem govorijo, da sem predebela, in se moram spet pretvarjati, da nisem. Včasih me fotografirajo, preden nekaj pojem in sem videti bolj suha, včasih takoj po obroku, zato sem videti bolj debela. Vse to je del procesa,« je svoj dolgi zapis začela 34-letna Kim, ki bo čez štiri mesece rodila drugega otroka.

»Vsako telo je drugačno in enako je z nosečnostjo. Naučila sem se, da imam rada svoje telo v vseh delih procesa. Sčasoma bom postala še bolj debela in tudi to je lepo. Počutim se hvaležno, da sem sploh lahko zanosila, ob vseh težavah, s katerimi se ženske danes soočajo, ko želijo imeti otroka,« ni nehala razlagati, zakaj se je njeno telo v zadnjih mesecih spremenilo.

»Pravijo tudi, da je drugače, ko nosiš fantka, in karkoli je že vzrok, da sem se zredila, sem hvaležna Bogu za ta čudež, ne glede na vse zlobne govorice, ki krožijo o meni – tokrat me prav res ne bodo prizadele,« je zaključila temnolasa starleta. ***POUDARKI: Kim Kardashian bi bila lahko po vseh teh letih izpostavljenosti v medijih že vajena, da skupaj z žarometi pridejo tudi zlobne govorice, a kot kaže, je med nosečnostjo bolj občutljiva kot sicer. Odločila se je, da vsem, ki jo obrekujejo, pokaže svoje golo nosečniško telo.